Giriş Kayıt

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? (2003) Yorumlar


How to Lose a Guy in 10 Days

Yorumlar (10)
avatar
(6203) -
Sonunun nasıl olacağını bilmeme rağmen eğlenceli, tatlı,romantik, bir aşk filmiydi. En başta Kate Hudson ve Matthew McConaugthey ikilisinin uyumunu beğeneceksiniz. Yalanlarla ve aldatmacalarla gelen sıcak bir aşk hikayesi. Baştan sona sıkılmadan izlediğim film oldu. En azından kafa dağıtmak için izlemenizi tavsiye ederim..
6


avatar
(4239) -
İnsani duygularını ele geçirip harekete geçiren ve bunu yaparken tüm hislerinizi ortaya çıkaran muazzam bir romantik komedi. Bir filmin içinde Matthew McConaughey ismi geçiyorsa gözünüz kapalı izleyiniz. Mimikleri, oyunculuk kabiliyeti müthiş ve bunu da film boyunca çok iyi gösteriyor. Kate Hudson ile sempatik bir ikili olduğu söylenebilir. Kısaca işte romantik komedi böyle yapılır dedirten cinsten.
7


default avatar
(15) -
Genel olarak iyi hatta zahmetsiz izletiyo kendini ama daha güzel bir final olabilirmiş. Bazı filmlerin finalleri tekrar çekilip eklenmeli ya bu da öyle bir film işte. Herkese iyi seyirler
6


default avatar
(143) -
hiçbir romantik komedide bu kadar yemek yenildiğini görmedim. Konu pek tatmşn edic, değil. Güzel bşr şey arıyorsanız hitch filmini (Türkçesi Aşak Doktoru) tavsiye ederim.


avatar
(8407) -
Bu ikilinin aralarındaki elektrik çok farklıydı gerçekten... Tatlı bir komedi ve aşk hikayesi, daha önce izlemiştim ama pek aklımda kalmamış. Şu zor günlerde tebessüm ettiren bir film arayanlara tavsiye ederim.


avatar
(285) -
Harika bir romantik/komedi filmi, harika bir cast seçimi. İzlerken eğlendiğim ve neredeyse tüm dakikaları gülümsüyerek geçirdiğim ender filmlerden birisiydi. Eğlence ve komedi açısından beklediğimden kat ve kat daha güzel geçti. Film neredeyse 15 yıllık olunca koca film boyunca ''Judy Green''i Olivia Munn sandım. Gençliği felandır diye izledim meğerse canlandıran Shalom Harlow diye bir aktrismiş.

Matthew McConaughey yine kusursuz bir rol sergilemiş. Kate Hudson'ın şuana kadar bir çok filmini izledim ama bu izlediğim filmi açık ara izlediklerimin arasında en iyisiydi. Bir romantik/komedi'de ne olması gerekiyorsa adım adım hepsini size yaşatacak bir film. Baştan sonunu tahmin ediyorsunuz ki bu filmlerin tadı zaten orada. Bu tür filmlerin benim için en iyileri hep 2000 ve 2010 arası çıkmıştır. Bu filmi bu kadar geç izlediğim için mutluyum. Çünkü artık bu kadar güzel filmler çıkmıyor. Her şey bilim-kurgu ve fantastiğe bağlanmış vaziyette. Türü bakımından izlenebilecek en şahane filmlerden birisi. Mutlaka izleyin.
8


avatar
(453) -
Sürprizbozan: Göster


avatar
(1239) -
izledigim en güzel romantik komedilerden birisi ... Çok Mutlu
8


avatar
(1684) -
Kate Hudson ı sevmeme neden olan bir film ( gerçi daha sonra My Best Friend's Girl ile izlemeyi bıraktım). Hikaye oldukça güzel ve film boyunca eğlendiriyor; film sonuna kadar ise "hadi be, hadisene be" gibi cümleler kurup sonunda da tatlı bir tebessüm bıraktırmayı başarıyor. Kadın erkek ilişkileri üzerine İzlenebilecek en iyi romantik komedilerden biri.
6


avatar
(649) -
Çift taraflı oyun oyna, sana oyun oynandığından haberin olmasın, bak bakalım neler oluyor? Wink Eğlenceli romantik komedilerden. Kate Hudson'ın ihtişamlı güzelliği ve tabiki sevimliliğiyle tatlı bir seyir oldu. Matthew Mcconaughey! Isınamadım gitti şu adam yahu Wink
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film