Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
avatar
(569) -
Polis olarak son gününde küçük bir kızı öldürmekle suçlanan zihinsel engelli birinin tutuklanmasına ve sorgulanmasına katılan bir dedektifin hikayesi.

Oyunculukların kusursuz, yönetmenliğin şık olduğu ve bir dedektiflik hikayesi ya da polisiyeden çok bir emeklinin yaşlanma ile başa çıkmasının varoluşçu düşünceyle harmanlanmış karakter çalışmasının olduğu bu mükemmel gizem dramasından aksiyon severlerin uzak durmasında fayda var.

Jack Nicholson, Benicio Del Toro, Aaron Eckhart, Patricia Clarkson, Helen Mirren, Vanessa Redgrave, Mickey Rourke gibi bazılrı cameo da olsa, yıldızlardan oluşan kadrosu ile Friedrich Dürrenmatt'ın 1958 yılında yayınlanan Yemin adlı romanından uyarlanan bir suç hikayesi.

Yapımcı şirketin prodüksiyonu aceleye getirmesi ve bütçenin altında kalmasını istemesi gibi nedenlerden ötürü gişede fiyaskoyla sonuçlanan film Roger Ebert'in "Harika Filmler" listesinde yer almaktadır.

- Bazen sadece birisiyle konuşmak iyi bir fikir olabilir. Bilirsin.
- Bir söz verdim. Bunun ne anlama geldiğini anlayacak yaştasın.
- Kendine yeni bir hayat kur.
8


avatar
(502) -
8/10 Belki de Jack Nicholson hayranı olduğum için beğendim bilmiyorum objektif de bir yorum yapamıyor olabilirim. Fakat film kendini bir şekilde izlettiriyor içinde tutuyor bence, bu yönü ile beğendim zaten. Ve bir yerden sonra iç güdülerin paranoyadan güçlü olduğunu da anlayabiliyoruz. Verilen bir sözü ne olursa olsun tutma onuruna sahip bir karakter.
8


avatar
(2674) -
Polislikten emekli olmasına saatler kala işlenen bir cinayette, maktulun annesine katili bulacağına dair söz vermesinden dolayı; emekli olmasına rağmen verdiği sözü yerine getirmek için mücadele eden bir adamın hikayesi...

Güzel ve farklı bir senaryosu var ama temponun bir polisiyeden çok drama tarzında olmasından dolayı biraz sıkıyor. Final de bana göre olmamış.
5


avatar
(137) -
Jack Nicholsonın oyunculuğuyla değeri artan başarılı bir polisiye gerilim.


default avatar
(395) -
Sonunu iyi bağlasalardı bence güzel filmdi, yine de güzel film ama Jack Nicholson'a bunu yapmalarını sevmedim
7


avatar
(1234) -
Jack Nicholson filmi dolduran en büyük etken diyebilirim. Atraksiyonlu polisiye filmi seviyorsanız sıkılabilirsiniz. Ben filmi başarılı buldum.Filme 7 puan, Jack Nocholson için de +1 puan =8 . Biraz çok oldu ama olsun.
8


avatar
(566) -
Tipik bir seri katil filmi beklemeyin...Konu güzel görünsede işleyiş çoğu zaman sıkıcı bir hal alıyor ve sonu ne çıkacak diye izlettiriyor kendini ancak...Gerilim yok fazlasıyla dram...Sonu çok özgün ve şaşırtıcı ama bir o kadarda sinir bozucu şekilde basit kurgulanmış...Seven,Diriliş,Kızları Öp gibi bir polisiye değil bu film,aynı tür içinde dram yönü çok daha ağır basan farklı bir yapım...
5


avatar
(767) -
Sanırım 2003 gibi izlemiştim.
Film biraz boğucu bir atmosfere sahip ancak iyi bir yapım. Dram ağırlıklı.
Filmin sonunda sinirlerim çok gerilmişti unutamadığım bir finali var.
İzleyin Saygılar
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film