Giriş Kayıt
Yorumlar (13)
default avatar
(126) -
Pek sevemedim açıkçası, ilk saati çok ağır ilerledi son bir saati bir tık daha akıcı olsa da yine de beklentimin çok çok altında kaldı. Tavsiye ettiğim söylenemez.
4


avatar
(353) -
Takashi Miike'ın en dikkat çeken filmlerinden. açıkçası uzakdoğu sineması ve özelinde yönetmene aşina olmayanların pek sevebileceği bir film değil. ancak david lynch tarzını sevenler için gayet izlenilebilir bir film olduğu kanısındayım. açıkcası ben sıkılmadan izledim sonuna kadar merakla. yönetmenin seveni ve türün meraklısıysanız farklılık görmek açısından izlenilmesi gerekir. başrol oyuncusu eihi shiina gerçekten iyi bir performans sergilemiş. ama kariyer açısından sonrası gelmemiş ve en iyi filmi olarak bu filmin kalması üzücü olmuş..izleyiniz efendim...
Sürprizbozan: Göster
7


default avatar
(1) -
Yönetmenin kamyon söylemine göre bu bir film değil. Tipik kanla, uzuvla derdini anlatmaya çalışan uzakdoğu filmi. Ruhsal bir durum mu bilinçaltının dışavurumu mu bilmiyorum. Kafa karışıklığı yarattığı iddia edilen sahneler ise basit geriye dönüşler.
1


avatar
(144) -
Bu filmi izleyeceğinize oturun koltugunuza odanızdaki duvarı izleyin iki saat boyunca daha iyi. Belki aklınıza birşeyler gelir ya da hayatınızla ilgili plan yaparsınız. Size birşeyler katar....
Ben ettim siz etmeyin. Vaktinizi sakın harcamayın.
2


avatar
(59) -
Sürprizbozan: Göster
5


default avatar
(208) -
ben sabaha karşı çok sakin bir zamanda, sakin bir kafayla izledim ve beğendim. durağan gidiyor fakat sizi adım adım hikâyenin içine alıyor. son 15 dakikada da güzel bir finalle noktayı koyuyorlar.

Tabi benim de anlam veremediğim ve saçma bulduğum bazı sahneler oldu. Rüya mı gerçek mi birbiriyle karışan kısımlar. Mesela bu tarz filmlerden nefret etmişimdir fakat bu filmde bir istisna olarak ve kısa sürdüğü için kabul edilebilir varsayıyorum ve izlenebilir tavsiyesini verebiliyorum. İyi seyirler.
7


avatar
(2066) -
Film gerilim mi, dram mı belli değil. Evlenecek bir kadın bulmaya çalışan ve beğendiği kadının travma geçirmiş bir psikopat olduğunu bilmeden ilişkiye giren bir adamı anlatıyor. Kötünün iyisi. 6.


default avatar
(224) -
Sürprizbozan: Göster


default avatar
(91) -
önceki yorumlara istinaden: filmin anlaşılmasının zor olduğunu düşünmüyorum, 1-2 arkadaş filmin bir yerindeki olayın gerçek mi rüya mı diye kararsız kalmışlar ama bence ne olduğu anlaşılıyor.. ben filmi beğenmedim, sıkıcı geldi bana..ne yazık ki üzerimden kamyon geçmiş etkisi de olmadı.. yine de filmi beğenenler mutlaka olacaktır ama çoğunluğun beğeneceğini sanmıyorum..


avatar
(574) -
Filmi izlemeden önce yorumlara bakan arkadaşlar için yazıyorum
"Bu bir Takashi Miike fimidir"
-Kim lan O? derseniz bir Google amcaya sorun derim.

Bu adamın filmleri her zaman zordur, anlamak da zordur. Kendi deyimi ile: izlediğiniz film üstünüzden kamyon geömiş etkisi yaratmıyorsa O'nun filmi değildir." Olabildiğince Grotesk -Gore- sapık ve durağan gider, farkına varır mısınız ama en deli filminde bile komedi vardır. 2 saat sürecek bu yolculuğa çıkmadan önce beyni boşaltmanız gerekiyor ki ilk 1 saat esnemek ten çeneniz düşebilir, diğer 1 saatin yorumunu ise size bırakıyorum.

Normal bir film değil tekrar, tekar söylüyorum. Evet oldukça kan akacak.
9


avatar
(195) -
Filmi hakkında olumsuz yazmış olmama rağmen altyazı çevirisi mükemmel olmuş.
Çevirmen arkadaşlarımın ellerine emeklerine yüreklerine sağlık.
6


avatar
(195) -
Filmi akşam izledim. Bana göre zaman kaybından öte hiçbir özelliği olmayan bir film.Birbiriyle alakası olmayan görüntüler, kabusmu rüyamı gerçekmi anlamadım.

Emekler için 10 üzerinden 6 verdim.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film