Giriş Kayıt
Yorumlar (15)
avatar
(489) -
Çocukken izlemiştim.Şimdi görünce direkt hatırladım ve filme dair hatırımda kalan detaylar karanlık, kasvetli, gizemli, korkunç, ilginç bir filmdi.O zamanlar çok ilgimi çekmişti film.Sahne tasarımları, senaryo, kurgu, hikaye vb gayet başarılıydı.Elbette ki film tümüyle aklımda değil ancak şimdi burada görünce tekrar izlemeye karar verdim.Güzel filmdi.
7


avatar
(59) -
Film çıktığı yıla göre bence efsane bir korku filmi,pek az korku filminden alabileceğiz bir tada sahip.Her nekadar görsel efekt olarak şuan göze batan sırıtmalar olsada lise yıllarımda sinemada izlediğim ve tad aldığım güzel filmlerden birisi.
8


avatar
(907) -
Değişik ve güzel bir filmdi. Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Farklı bir yapımdı. Beklemediğim şeyler çıktı ara ara ve beni şaşırttı. Filmde oyunculuklar pek üst düzey değildi. Bazı basit diyaloglar vardı fakat gerisi gayet iyiydi. Beni yer yer germeyi ve hep bir merak içinde bırakmayı başardı.
Not: Benim izlediğim kaynaktan mıdır yoksa orjinali mi böyledir bilmiyorum fakat çok fazla kesilmiş sahne vardı. En az 5 kere sahne atladı ve izlediğim altyazı hep senkronizeydi yani orjinalinin izlediğim kaynak olduğunu düşündürttü bana. Ne kadar süre ve ya ne atladı bilmiyorum fakat bir hayli sık oldu ve beni soğuttu biraz filmden. Hevesimi kaçırdı. Yoksa kesin daha fazla zevk alırdım. Yine de gayet iyi bir filmdi. Tavsiye ederim.
7


avatar
(391) -
Bırakın dönemi, şimdi için bile sağlam bir kurgu. Gerçi 99 yılı da pek eski sayılmaz ama epiktir bu film. İzlemeyen kalmasın..
9


avatar
(8407) -
kötü bir cinli türk filmi izledikten sonra eskilerden ne vardı güzel deyip izlemeye başladım... ilk kez sinemada izleyip bayılmıştım bu filme. kadrosunu saymaya gerek yok bence muhteşem ki yan rollerdekiler bile aslında sağlam oyuncular... mesela filmin başındaki kameraman veya tvdeki programın sunucusu... bu tarz macera gerilim gizem filmlerine bayılıyorum hayalet gemi, 13 hayalet, öldüren oyun ve lanetli tepe... şayet izlemediyseniz muhakkak izleyin derim!


avatar
(118) -
Film efektler kullanılmaya başlayana kadar çok güzeldi ve gerilimliydi ama kullanılan sihirli annem tarzındaki efektler filmi çok fena bozdu.
3


avatar
(4241) -
Şimdi ki sıradan korku ve gerilim filmlerine göre oldukça kaliteliydi. Oyunculuklardan bahsetmeme bile gerek yok çünkü kusursuz derecede oynadılar. Senaryo iyi., atmosfer süper. Ve 1 Milyon dolar  Gülücük

Korku'dan ziyade iyi bir gerilim diyebiliriz ve merak uyandırıcı ve soru işaretli bir film. Özellikle gece izlenirse daha etkili olabilir.
7


avatar
(132) -
Arşivliktir kendileri... müthiş gerilim filmlerinden (dikkatinizi çekerim korku demedim, gerilim!! yow yow ) Saygılar
10


avatar
(4) -
Sürprizbozan: Göster

Cevaplar (2)
avatar
(102) -
bugüne kadar izlediğim korku filmleri arasında hala hatırlayıp tüylerimi diken diken eden tek sahne Çok Mutlu


5
| Bildir
default avatar
(222) -
Sürprizbozan: Göster


3
| Bildir


default avatar
(54) -
Bende bunu izlediğimde küçük sayılırdım orta okul yıllarımdı.Atv de gece vermişlerdi sanırım bilinçaltıma işlemişti film Gülücük


avatar
(440) -
Bir sahnesi vardır ki, aradan yıllar geçmesine rağmen hala ona bakabileceğimi sanmıyorum, bir korku filminden ne bekliyorsanız, var. Türü seviyorsanız izleyin derim
7


avatar
(131) -
Benim gibi 9-10 yaşında izleyenlerin hala en çok korktuğu filmdir. Bilinçaltıma işlemiş şimdi bile açıp izleyemem Gülücük


avatar
(566) -
Fena film değil ama korkudan çok daha fazla gerilim türünde bir yapım...Kurgusu çok mantıklı olmamakla beraber kendini izlettiriyor.Her ne kadar ucu açık kalsada,şaşırtıcı ve kasvetli bir havada son buluyor filmimiz..izlenilebilir...10/5
5


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film