Giriş Kayıt
Yorumlar (11)
avatar
(391) -
İlk ikisi ciddden çok iyi ama sonrakilerde resmen içine etmişler. Aşırılık ve saçmalık doluydu.


avatar
(8404) -
Gozlerimden yaş gelmişti sinemada izlediğimde... Lise buluşmasında izlemeye gitmistik arkadaşlarla... Sonraları benzerleri çokça çıktı ama yerini tutan film pek olmadı bence... İyi seyirler olsun.


avatar
(74) -
Bu film bizim kültürümüze göre olmadığı için - daha doğrusu benim yetiştirildiğim çevre- ne olumu bir şey diyebilirim ne de olumsuz. Hakkını da yememek lazım bazı yerlerinde bayağı güldüm.
8


avatar
(270) -
Amerika da ergenlik yılları işte bizde anca tesbih çekip çakı taşır millet Çok Mutlu
8


avatar
(1818) -
İşte bu film cinselliği hep bilinçaltına atan ya da attırılan gençlerin cinsel patlamasını azdıracak bir film. Bundandır bu kadar çok sevilmesi yoksa bu kadar başarılı bir yapım değil. Saçma ve klasik bir takım espirilerin cinselliğe aktarılmasından oluşuyor. Abaza gençliğin hayran kalacağı ,ki dünya hayran kalacak, bir film. Tamamen parasal yönde piyasaya sürülmüş ve hedefine çok kısa sürede gerçekleştiren yapımcılardan oluşmaktadır.
5

Cevaplar (1)
avatar
(1818) -
Hayırdır amacın ne, komik olduğunu mu düşünüyorsun bunları yazarak? Emin ol o kafalardan değilim. Hani vakıf ve süpyancılık olayında haklısın o da zaten bunları izleyen başka kafa. Olaya biraz bilimsel bakarsan ne demek istediğimi daha net görürsün. Sinema bu derece kadının bedenini pazarlayan bir yer olmamalı. Bu kafalar tersi yönden kafaları doğuruyor çünkü.
5


0
| Bildir


avatar
(134) -
süper tekrar tekrar arkadaşlarla bir araya gelince izliyoruz.


avatar
(709) -
Benim için gençlik filmlerinin ilkidir bu film o sıcaklığı daha hiçbir gençlik filminde bulamadım tam anlamıyla efsane sonradan tamamen cinsellik üzerine yüklüyorlar bu seriyi
7


avatar
(270) -
Seriyi izlemeyen yoktur heralde neredeyse türünde kült olma özelliği taşıyan filmin ilk iki filmden sonra suyunun çıkmasıda maalesef yapımcıların aç gözlülüğü yüzünden olmuştur.


default avatar
(169) -
Şüphesiz gelmiş geçmiş en iyi gençlik komedisi hatta serisi diyebilirim ( ilk 3 filmi kastediyorum )... 2012 de cıkması planlanan 4 üncüyü sabırsızlıkla bekliyoruz Çok Mutlu
10


avatar
(212) -
90 ları hatırlatan mükemmel bi film. Bende ayrı bi yeri var . Hıhı


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film