Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(2674) -
Yaşına rağmen tarihte iz bırakmış önemli bir şahsiyetin mücadele dolu gerçek hayat hikayesi... Süresinin çok uzun olmasının dışında her şeyiyle çok güzel bir film
7


default avatar
(3) -
Herşeyiyle şahane bir film tavsiye ederim gercek bi hayat hikayesi oyunculuklarda güzel performans bu rolu en iyi jovovic yapardi zaten


avatar
(6202) -
Milla Jovovich'i The Fifth Element filminden sonra bende çok etkisi olan önemli bir filmidir.İlk kez İstanbul Ak Merkez sinemalarındaki büyük perde de ve çok iyi bir ses sistemiyle izlemiştim.Filmde senaryo dönem kostümler ve savaş sahnelerinden inanılmaz keyif almıştım.Ve yıllar sonra arşivimden bugün yine aynı zevkle tekrar izledim Eğer tarihi filmlerini özellikle 'Fransa tarihi' seviyorsanız tartışmasız izlemenizi öneririm.
9


avatar
(15) -
Daha yüksek puanları hak eden kaliteli bir yapım. Milla Jovovich'in oyunculuğunu çok beğendim. Tcheky Karyo ve Vincent Cassel filme renk katmış. Avrupa tarihinde çok önemli bir yeri olan Yüzyıl Savaşları hakkında da bilgi sahibi olmanız açısından kesinlikle izlenilmesi gereken bir film.
8


avatar
(9) -
İmdb puanının düşük olduğuna bakmayın.Hem dönemi çok güzel yansıtan bir film hem de olaylar tarafsız bir gözle yansıtılmış. Oyunculuklar da efsane.
7


avatar
(276) -
Muhteşem bir filmdir, sitede pek yorum yok gerçi Gülücük

Konusu yaşanmış orta çağ döneminde geçen gerçek bir hikayenin yeniden kurgulanmasıdır.

Jeanne D'arc, yaşadığı dönemde Cadılık suçlamasıyla karşı karşıya kalmış ve (filmde bu detaylar fazla işlenmiyor) ve yakılarak öldürülmüştür.

Efsane odur ki tamamen yanan Jeanne D'arc'ın kalbi yanmamıştır ve bu detayda onu bugün dahi AZİZE (ERMİŞ) olarak anılmasına ve halen günümüzde törenlerle anılmasına devam edilmektedir.

İzlemeniz gereken çok ama çok güzel bir film, dönemini başarı ile yansıtan kostümler ve aksiyon sahneleri ise keyifle izleyeceğiniz kalitede.
10


avatar
(59) -
Tarihsel olma özelliğine sahip bir film olduğunu düşünüyorum.Yüzyıl savaşları olarak bilinen 14.yy da yaşanmış tarihsel olayı oldukça estetik ve görsel bir anlatım dileğiyle karşımıza sunmayı başarıyor.Keşfedilmeyi çoktan hakkeden bir film olduğunu düşünüyorum...
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film