Giriş Kayıt
Yorumlar (14)
default avatar
(66) -
Bir filmden bu kadar ünlü oyuncu mu çıkar? Robert Rodriguez'i görünce şaşırmamak lazım. Adamın elini dokunması yetiyor herhalde... Daha sonradan ünlü olan bu kadar kişinin gençliğini bir arada görmek ilginç oldu. Biraz ağır gelişiyor ama zamanına göre iyi bir film. Yaratık güzel tasarlanmış... 7/10


avatar
(1030) -
Uzaylı yaratıklar olmasına gerek yok. Yeri geldi mi insan olarak daha ürkütücü olabiliyoruz. Çok etkileyici bir film. İlk izlediğimde etkisi epey sürmüştü. Yönetmen zaten bu tarz filmlerin ustası. Oyuncular da mükemmel olunca ortaya sağlam bir film çıkmış.
7


default avatar
(314) -
Eskiden küçüklüğümde izlediğim beni cok etkileyen bir filmdi. Halada öyle ilk izlediğim gibi aynı heyecanı yaşattı.Tekrar tekrar izlemelik arşivde yer alcak bir yapım...
7


avatar
(119) -
Kült film ''The Thing'' in farklı bir versiyonu. Çıktığı zamanlar tv de yayınlanır çocukken korkarak izlerdik, yıllar geçse de aklımdan çıkmamıştı ve 20 yıl sonra tekrar izledim. yaratığın kim olduğunu baştan tahmin ettim, bilmiyorum belki de unutmamışım... The thing filmine çok benzerlik gösterse de farklı bir tadı var, genelde benzer filmleri sevmem ama bu bence izlenmesi gereken bir film kategorisinde.
7


avatar
(8404) -
Gece çocuk uyumayınca hanımla zap yaparken denk geldik. Yine keyif aldım izlerken, kimler yok ki kadroda, Usher bile var daha ne olsun. Sonradan efsane olan birçok oyuncunun gençlik hallerini görmek gerçekten bir tuhaf! Velhasıl 98 yapımı olduğunu unutmadan izleyebilirseniz, çok keyif alacağınızı düşünüyorum.


avatar
(907) -
Çok da iyi olmayan fakat izlenilebilecek derecede olan bir bilim kurgu olmuş. Okul ortamı iyi yansıtılmış ve Josh Hartnett çok iyi oynamış bence. Son 30 dakikası sayılmazsa oldukça zevkli bir filmdi benim için. Sonra bir hayli saçmaladı ve biraz soğuyup ilgimi kaybettim. İzlenilebilir bir film fakat güzel diyemeyeceğim ve bilim kurgu filmi olanların önce o filmleri bitirip sonra hala bilim kurgu izlemek istiyorlarsa bu filmi izlemelerini öneririm. Pek başarılı değil fakat çok da sıkmıyor.
6


default avatar
(102) -
Güzel film. Ama:
Sürprizbozan: Göster
4


avatar
(203) -
Şimdiki yıldızlar karmasının eskide buluştuğu bir film olmuş.İzleyin güzel film...


avatar
(4238) -
Bu tip filmler her zaman hoşuma gitmiştir.

90'lı yıllardaki o Kolej havası çok iyi yansıtılmış. Üstüne bir de gerilim eklenince çok etkileyici olmuş. Umduğunuzdan çok daha iyi. Merak uyandırıcı , düşündürücü ..

Ayrıca bazı filmlerede konusu itibariyle göndermeler yapılıyor.
8


avatar
(1818) -
Yine bir dönem filmi. O zamanlar izlerken baya bir hoşuma gitmişti. Bu filmden sonra çoğu oyuncunun hayatı değişti.
7


avatar
(1684) -
Yorum yapan diğer arkadaşımlarından ziyade filmi ilk defa izleyenlerdenim; filmin içerisinde de sık sık geçtiği üzere bir klasik olan "Invasion of the Body Snatchers" dan esinlenilmiş doksanların gençlik filmlerinin havasında bir film. Robert Rodrigez filmi olmasına rağmen gore ve absürt sahneler fazla yok, konusu güzel kendisini sonuna kadar izletiyor yer yer şaşırtıyor ve kısmen klişelere yer veriyor olsa da bittikten sonra pişman etmiyor; malum bu tür filmler artık birbirinin tekrarı olduğundan keşke izlemeseydim dedirtebiliyor.
6


avatar
(78) -
Yıllar önce izlemiştim . Şimdi farkettimde Usher oynamış filmde Çok Mutlu
7


avatar
(205) -
sinemada izlediğim ilk filmdi.vaybe 11 sene geçmıs aradan
6

Cevaplar (1)
avatar
(163) -
Sinemada izlediğim ilk film değildi ama sinemada izlediğim filmler arasındadır. Ve hala aklımda yer etmiş bir yapımdır.
7


6
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film