Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(4236) -
Müthiş derecede gizem dolu bir giriş yapıyor ancak devamı ne yazık ki gelmiyor. Daha iyi olmak için çabalanmış fakat bu yeterli değil çünkü inandırıcılık kısmı zayıf ve hikâyenin darlığı buna izin vermiyor. Yine de izleniliyor ancak beklentiler düşük tutulmalı.
6


avatar
(1248) -
Beni ziyadesiyle tatmin eden, çok farklı bir film oldu. Zaten düşük beklentiyle girmiştim filme, bu sayede de beklediğimi aldım. Yamyamlık olayına değişik bir açıdan bakılmış. Bütçe arttırılsa ve daha iyi bir yönetmen yönetse çok daha iyi yerlere gelebilirmiş. Gerek senaryosu gerek ters köşeleriyle izlerken keyif veriyor.

Ses kurgusu ve müzik seçimleri gerçekten berbattı. Bu konuda tartışmaya bile gerek yok. ''Bu müzikleri eklerken hiç mi rahatsız olmadınız?'' dedirtiyor cidden. Bana göre rahatsız ediciliği de çok üst düzeyde değildi. İşin özü mükemmellik yakalanamasa da sağlam bir filmdi. Tavsiye ederim.
7


avatar
(81) -
Zamanında izlediğimde çok hoşuma gitmişti. Her filmi zamanına göre değerlendirmek lazım bence. Yani iyi film...
8


avatar
(715) -
Ben hiç beğenmedim..Saçma.. Hiç inandırıcı değil..Ayrıca film müzikleri de cabası..Rezalet müzikler var..Oysa baya bi umutla indirmiştim..Seyretmeye değmez..
3


avatar
(1234) -
Pek bilinmeyen ama bir o kadar da güzel bir film. Gerilim-Gizem hakkını veriyor. Oyuncular fena değil. Elinizde varsa mutlaka izleyin. 7 puan.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film