Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
avatar
(1723) -
kesinlikle türkçe dublaj izlenmeli, mali efsane, ailecek izlenebilecek serinin 1.filmi, mizah dozu yüksek bol gülümsetmeli seyirlik...
8


avatar
(64) -
Hem büyüklere, hem küçüklere hitap eden bir animasyon yapmak kolay değildir. Shrek bunu başarmış, Türkçe dublaj izlemenizi tavsiye ederim. İyi seyirler.


avatar
(193) -
dublajlı izleyin daha zevkli
7


avatar
(8404) -
En sağlam animasyonlardan... Cocuklara, buyuklere velhasıl herkeslere hitap eder! İzlemediyseniz muhakkak şans verin.


avatar
(1248) -
Her çocuğun hayatında Şhrek olmalı... Tavsiye ederim.
7


avatar
(152) -
-benim dünyayla değil,asıl herkesin benimle bir derdi var gibi

Mükemmel bir animasyondur kendileri,bildiğimiz masalları mükmmel bir şekilde harmanlayan,gerekteğinde espri malzemesi yapabilen,üstelik kendini devamında çekilen 3 filmle bile hala bozmayan,ve bunların arasından shrek'in harika yolculuğunu bize sunabilen mükemmel bir yapım...Günümüze dek sürecek olan animasyon silsilesinin ilklerinden ve en kıymetlilerinden biridir... hala animasyon çocuk işidir diyen insanları tanıdıkça yüzlerine bi yumruk sallayasım geliyor!
7


avatar
(22) -
ilk animasyon efsanelerinden bir tanesi üzerinden 13 yıl geçti ama shrekten iyi animasyon filmi çok azdır çocukluğumun filmi ey gidi günler nasılda geçiyor zaman
9


avatar
(139) -
Shrek'in mimiklerini ve fiziki görünümünü ünlü Fransız aktör Fernandel'e benzetiyorum.

Bir de filmdeki Shrek karakteri, 16.yy'da yaşamış bir Türk'den alınmış gibi... Avrupa gözünden bakacak olursak; halkın ondan korkması, güçlü ve kaba tavırları sanki o eski cengaver Türklerin bir betimlemesi... Ve yanılmıyorsam, Shrek'in ev kapısının penceresi de hilal şeklindeydi.
9


default avatar
(134) -
Animasyonda ikinci dönüm noktası diyebiliriz.İlk göz ağrımız.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum.Yetişkin esprileri bol diye hatırlıyorum.Tekrar tekrar izlenesi.Animasyon tarihinin en iyilerinden.Türkçe dublajı da çok güzel.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film