Giriş Kayıt
Yorumlar (18)
default avatar
(3) -
Müziğiyle, doğallığıyla , oyunculuklarıyla her şeyi ile güzel bir film, izlemenizi tavsiye ederim
8


avatar
(1723) -
öncelikle kesinlikle özgüvenli ve samimiyet kokan bir film, eğlence zaten gırla gidiyor, kendini de izlettiriyor sıkılmadan finalini de tam yerinde yapıyor...
7


avatar
(34) -
olağanüstü bir film.sıcaklık,samimiyet,dostluk...çinegenelerin evrenselliği çok dikkat çekici.hayatlarında her kültürden izleri seyretmek,gerçek yaşantılarıyla tanışmak gibiydi film.Mesela şugar ve mokar sözcüklerinin coğrafyamızda da olması...ve kocaman bir dip not Rona Hartner'e böyle bir oyunculuk çok nadir izledim,o kadar gerçekti ki oyuncu olmadığına emindim nerdeyse... enfes 10/8.


default avatar
(34) -
Seyrettiğim en doğal filmlerden biriydi. Kesinlikle tavsiye ederim...
8


default avatar
(24) -
Müzikleriyle , oyunculuklarıyla , samimiyetiyle on numara bir film. Mutlaka izleyin. Sadece film müziklerini bile yıllarca hiç sıkılmadan dinleyebildim.
10


avatar
(391) -
Film, yansıttığı imkansızlıklar içinde hayatı anlatırcasına çekilmiş aynı zamanda. Dönemin sinema imkanlarını ve toplum yapısını o kadar güzel anlatıyor ki. Abartmak gibi olmasın ama IMDb Top 250'de olması gereken bir film.
9


avatar
(1223) -
o kadar yalın bir film ki..
ancak bunun şarkısını Gökçe, "Tuttu Fırlattı" Türkçeye çevirip yorumladı ya daha da bir şey demiyorum Bugünün Türk müzik piyasasına
9


avatar
(38) -
Tony Gatlif'in en sevdiğim filmi. Çingeneleri ne güzel anlatır bu adam. Samimiyet, kargaşa, komedi, hüzün, hepsini barındırır bu film. Kesinlikle tavsiye...
9


avatar
(215) -
çingeneleri en güzel anlatan film hangisi... çingeneler zamanı mı? yoksa gadjo dilo mu? bana kalırsa önce hangisini izlediyseniz o.


avatar
(433) -
Çingenelerin hayatından herhangi iki saatlik kesit bile bir film için yeterli drama ve yeterli komediyi barındırır. Bu filmde de duyduğu müziğin peşinden giden bir genç aracılığıyla çingenelerin yaşımından bir kesit izliyoruz. Samimi bir yapım. Kendine has bir üslubu var. Sıkılmadan izleyebilirsiniz.
7


avatar
(83) -
Kendi kültürümüzden başka kültürlerde yaşasak ne kadar zorlanırız kim bilir? Ama eğer çingenelerle yaşıyorsan asla böyle bi sorunun olmayacağını gösteren bir film, insanı eğlendiren,umursamazlığa iten yapısıyla da ayrıca hoşunuza gidiyor..
8


default avatar
(155) -
10 numara 5 yıldız eğlenceli bir film.Oyunculuk çok iyi ve samimi.İzleyin pişman olmazsınız...
10


default avatar
(1723) -
çingenelerin yaşantısının böylesine içtenlikle anlatıldığı başka bir film izleyemedim...danslarla yoğrulmuş çoğunlukla amatör oyuncuların oynadığı ve ustalıkla işlenmiş bir film
8


avatar
(272) -
çok güzel bir film.....daha önce nasıl izlememişim kendime kızıyorum....kesinlikle izlenmeli tavsiye edilmeli.....
8


default avatar
(1457) -
Muhteşem bir Tony Gatlif filmi daha...Mutlaka izlemelisiniz...!!!
10


default avatar
(81) -
çingeneler zamanı,kara kedi ak kediden sonra aklımda yer edecek güzel bir çingene filmi daha oldu
9


default avatar
(36) -
çok sıcak doğal bir film.. çingeneleri yakından tanımak için bir fırsat.. ve faşizm dünyanın her yerinde aynı: kötü ve zulmedici.
8


avatar
(190) -
Güzel bir filmdi.Tony gatlif usta yine döktürmüş.

Film içinde çalan ilk kaydı kaset kaydı yaptıkları herkese içki ısmarlandığı sahnede çalan müzik
Adrian Simionescu / Orchestre Marin Ioan - Tutti Frutti
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film