Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
avatar
(4241) -
Filmin siyasi bir yönünü bir kenara bırakırsak sürükleyici bir macera. Para vicdan karşısında galip gelir mi? Yoksa kazanan vicdan mı olmalı gibi unutulmaya yüz tutmuş soruların cevabını buluyor gibiyiz.
7


avatar
(1723) -
vasat bir kara komedi, bu hikayeden ancak bu kadar film çıkardı zaten, tempo olarak fena değil ancak çok bir albenisi yok filmin, bir boşluktan yararlanıp hadi bir film çekelim kıvamında...
6


avatar
(193) -
doğruluk payı yüksk başarılı bir film
8


avatar
(258) -
Kaçık bir anti-militarist Amerikan yönetmenin kendince Irak'lı masum insanlardan özür dilediği kanımca en güzel savaş karşıtı filmlerden biri. Amacının asla aaa Amerikan askeri aslında çok iyi yürekli insanlardan oluştuğunu göstermek olduğunu düşünmüyorum. Tam tersine Amerikalıların Irak'a neden geldiğini Irak'ta ne yaptığını bu kadar net gösteren ve bu kadar tarafsız gösteren başka bir film olduğunu düşünmüyorum. Sırf bu tarafsızlık ve yönetmenin anti-faşizm ve anti-militarizm saçan screenplayi yüzünden o kadar da fazla iyi olmayan bir filme bu kadar yüksek puan vermiş olabilirim.
Dipnot: Bir başka çılgın yönetmenlerden olan Spike Jonze da Conrad karekterini fena da oynamamış Çok Mutlu
9


avatar
(270) -
Bu filmi George Colooney'in bi konuşmasını seyretmeden izlemiş olsaydım filme bakışım çok olumsuz olurdu filmde yaşanan olayların çoğu ironi yapmak için çekilmiş aslında protest bir yapım yani clooney bunu söyledi biliyoruz ki oynadığı filmlerde tavırlarıyla bunu hep belli ediyor bence herkesin izlemesi gereken eğlenceli ve dokunaklı bi film
8


avatar
(1234) -
Keyifli bir film. Ancak savaş filmi niyetine izlemeyin. aksiyon-komedi ayarında keyifli vakit geçirtir. Saddam da epeyce indiragandi yapmış yani. Altınlar arabalar... 7 Puan.
7


avatar
(1684) -
Çoğunlukla ırkçı, kısmen absürt ve kısmen de komik bir film. Akılda kalan 3 enteresan sahne var
Sürprizbozan: Göster
Geriye kalan kısımlar diyaloglardan ve aşağılayıcı sözlerden ibaret.
4


avatar
(69) -
saçma sapan bir film ...
imdb sinin yüksek olmasının sebebi de amerikalıların ırak savaşını meşru göstermeye çalışmaları...
1

Cevaplar (1)
avatar
(253) -
Daha da kötüsü saddamın mal varlığı üzerinden işgali haklı gösterme çabaları. Geri zekalı güruh ise koca ülkeyi yağmalayan amerikan uşaklarını kahraman görüp ölen 1.5 milyon ıraklının günahını almayı bile umursamıyor. Aptal bir nesil türedi, sorgulamayan, umursamayan.
3


0
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film