Giriş Kayıt

Kafkas Mahkumu (1996) Yorumlar


Kavkazskiy plennik

Yorumlar (3)
avatar
(56) -
Filmin hikayesini önceki yorumlardan anlamak mümkün; heyecanlanmış olduğumu filmden hemen sonra değil yorum yazmaya başladığım şu an derin bir nefes çekmemden anladımSüperrrrrr Güzel film; doğa görüntüleri, özel bir konu, kaotik ortam buna karşın sadelik ve insani duygular!.. Seyretmenizi öneririm... Saygılar...


default avatar
(52) -
Öncelikle filmin özet bölünde yazdığı gibi çok heyacanlı ve gerilimli bir film değil bence, aksine yavaş ilerleyen dram tarzı bir film. Aslında her türlü kirli duygudan arınarak insani bir gözle bakıldığında neyin ne olduğu görülebiliyor ve biz buna özeleştiri diyoruz. Ruslarda böyle bir film çekmişler. Kafkasya insanının kendileri tarafından nasıl ezildiği kaçırılan iki rus askerinin dilinden dökülüveriyor. Film konusu hikayenin basitliği, filminde basit olduğu anlamına gelmiyor. İnsani duygular korunduğu müddetçe hangi milletten ve dinden olursa olsun birbiri ile kardeşçe ve insanca yaşanabileceği anlaşılıyor filmden yeter ki insanlar birbirlerine kötü niyet beslemesinler bence filmin sonunda Er Gilin'de bunun mükafatını aldı Abdül Murat'tan.
7


avatar
(2066) -
Rusya-Kafkas Müslümanları savaşından bir duygusal öykü. Biraz ağır ilerlemesine rağmen iyi bir film. Namaz sahnesi acemice olmuş. Dağların, dağ evlerinin güzel görüntüleri eşliğinde iki Rus askerinin Müslümanların eline düşmesinden sonra gelişen olaylar. 7.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film