Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(4238) -
Öylesine filmler çok yüksek puan alıyorken bu filmin bu denli az puan almasına şaşırdım desem yalan olur şaşırmadım çünkü birçok insanın filmlere bakış açısı değişti. İnsanlar artık hayatın içinden, sıcak, samimi duygularla çekilen filmlerden pek etkilenmiyor. Puanın ötesinde tam underrated bir film.
7


avatar
(168) -
İmdb puanı 5.5'i kesinlikle hak etmeyen bir film bana göre 7.0 dan aşağısını hak etmiyor bu film. Nedeni ise Robin Williams'ın o muhteşem oyunculuğudur. Kah güldüren kah ağlatan unutulmaz bir filmdir bence. Herkese öneririm.


avatar
(1684) -
Orjinal bir hikaye ve Robin Williams'ın performansıyla da son derece keyifli bir film. Daha önce de yazmıştım bu tür rollerde Williams'ın üzerine yok, bir kez daha çok başarılı bir iş çıkartmış. Kısaca konusuna değinmem gerekirse ; daha anne karnındayken bir rahatsızlığı olan Jack'in hayatı boyunca bu konuda yaşadığı bazen komik bazen duygusal problemleri izliyoruz. Jack'in rahatsızlığı ise normal insanlardan dört kat daha hızlı büyüyor olması ve daha 10 yaşındayken 40 yaşında bir adam gibi görünmesi.
7


avatar
(418) -
Eğlenceli bir film. İzlenmeli. Çocuk Robin Williams karşınızda!!! Hehehehe
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film