Giriş Kayıt

Gün Batımından Şafağa (1996) Yorumlar


From Dusk Till Dawn

Yorumlar (21)
default avatar
(12) -
O gece kulübüne girip te, danslardan sonra, 2. yarı böyle mi olmalıydı. Vampir filmi çekeceksen başından itibaren o psikolojiye yavaş yavaş sok insanı öyle çek.
Sürprizbozan: Göster
İyi bir kaçış filmi olarak devam edebilecekken, B (2 eksi) sınıfı vampirlerin figüran gibi oynadığı adi bir kan akıtma filmi çıkmış ortaya.
3


avatar
(43) -
filmin ilk yarısı ile ikinci yarısını yazan kişi aynı olamaz. gayet keyifle izlerken bu denli saçmalamanın anlamını çözemedim. ilk bölüm hatrına 5/10
5


default avatar
(1082) -
Bu garip, bu çok küfürlü, tek kelimeyle (aslında üç) bu TARANTİNO. Bu adam gördüğüm en iyi splatter filmi, söylemem gerekse de, aslında kendim gibi görmüyorum, çünkü bu bir splatter filmi değil, çünkü bu tür filmlerle dalga geçiyor.

Bu çok ama çok komik, çok tuhaf olsa da, ama bu şekilde seviyorum. Çok büyük özel efektler yok. Eğer Tarantino gibi olursan, şunu görürsünüz, kargaşa ve keşmekeş içinde ne olacağını bilmeden izlersiniz sonunda film mi izledim kargaşa dolu bir dünya mı kendinize sorarsınız..
8


avatar
(415) -
Çok farklı tarzda bir film olmuş. İzlemediğime şaşırıyorum bu zamana kadar. Sonu da biraz öngörülemez olmuş. Dolayısıyla baştan sona aksiyonu bol keyifli bir film oldu.
8


avatar
(8408) -
Harika bir filmdir!... Kesinlikle izlemelisiniz. Oyuncu kadrosu, yönetmeni, senaristi zaten efsane... Ama 1996 yapımı bir film olduğunu unutmayın...


avatar
(139) -
Bilinçaltı mesajların bol olduğu bir vampir filmi olmuş. Yer yer de Hristiyanlık propagandası yapışmış.
Sürprizbozan: Göster
bunu gösteriyor. Yanı sıra fantastik unsurlarla dolu bir film olmuş.

İd'in temel öğeleri olan şiddet ve cinsellik bolca kullanılmış. Bir de
Sürprizbozan: Göster
ilginç subliminal mesajlar olarak kayda değer.
7


default avatar
(2) -
Film clooney nin karizması ve salma hayek in dansı için bile izlenir


avatar
(51) -
Bence harikaydı, izlenmesi gerekir. Wink
9


default avatar
(1457) -
Güzel başlayan bir filmin ilk defa bu kadar ani bir şekilde 3.sınıf korku ve zombi filmi olarak bitişine şahit oldum. Bu da bir tür deneme tabi. Ama bence hiç de güzel olmamış. Sevenlerine tavsiye edebilirim.
4


avatar
(6) -
Hayatımda izlediğim en berbat filmler arasına girmeyi başardı.Film zaten donuk başladı tam bir şeyler olacak aksiyona girecek derken saçmalığın daniskası çıktı ve son yarım saatini ileri sararak izledim sırf sonunu görmüş olmak için.Benim görüşüm boşa vakit kaybı izlemeye değmez.
4


default avatar
(149) -
Aksiyon, suç, korku .. Film tek kelime ile saçmalığın daniskası... Askiyon haricinde diğerlerinden eser yok..

Aksiyon suç korku..bende şunları ekleyeyim bari; komik(insan elinde olmadan bu kadar saçmalığıada gülüyor yani), saçma

Filimden hiç bir şey beklemeden boş vaktim var ne yapacağımıda şaşırdım şu tarantino dedikleri adamda kimmiş merak ettim bir bakayım vampirleri birde böyle göreyim kan vahşet görmeye hasret kaldım saçmalıklar içerisinde yüzüp kaybolmuş bir film nasıl olur dur bende bir izleyeyim diyorsanız buyrun izleyin.. iyi seyirler.

Not: izledim çok saçma geldi ama epey güldürdü beni, belki gülmek için biraz izlenebilir. Rus ruleti
5


avatar
(86) -
Tamam Tarantino hayranıyım da böyle bi filmde beklemiyordum yani. Filmin başları bir Jackie Brown veya Reservoir Dogs gibi tarzı -ki film hakkında izlemeden bir şeye bakmadım türüne falan, bir anda noluyoz dedim- ama ortasında hiç beklemediğim bi saçmalık oldu yani filmin vampir tarzı olduğunu o zaman öğrendim, sonra saçmalar filmine dönmüş. En azından yönetmeni Tarantino değil, sadece senaryo ordan avunuyorum.

Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(206) -
Filmin ilk yarısı diğer yarısına göre daha iyiydi , 2. yarısı ise daha ilginç ve komikti bence.Yinede tarantino tarzını konuşturmuş replikler ve ortam yine harika olmuş , eğer tarantino hayranıysanız kaçırmayın bence.
7


avatar
(1330) -
Aşağıdaki yoruma aldanmayın arkadaşlar....
Gayet başarılı bir filmdir. Clooney ve Tarantino'nun coştuğu filmdir.
7/0...
7


avatar
(10) -
Berbat bir film. Kesinlikle izlemeyin zaman kaybı..
5


avatar
(404) -
Tarantino adamım hastasın sen ya Punky

Tek kelimeyle; harika.
7


default avatar
(76) -
Öncelikle tarantino'nun oyunculuğu bu kadar uzun görmek gerçekten güzeldi. Piskopat kardeş rolünde gerçekten başarılı olduğunu söylebilirim. Tarantinoyu kendi filmlerinde de görmeye alışkınız ama genelde kısa rollerde görmüştük. ilk kez bu kadar uzun izledim. film zaten tarantino ve george coloney için izlenebilir, zaten bende onun için izledim.
Filmin genel bir yorumunu yapmak gerekirse filmi 2 bölüme ayırmakta yarar var. İlk bölüm klasik bir soygun filmi izleneminde, güzelde ilerliyordu diyebilirim, gerek atmosferi, gerek oyunculuğu soygun filmine uygundu ama film 2. bölümüne geçtiğinde çok büyük bir değişim geçiyor ve gerçekten çok farklı 2 türün bir arada kullanılması bizi biraz sarsıyor. İki farklı film izliyor izlenimine sahip oluyoruz, bu iki tür ne alaka diyip eleştirmek istemiyorum, zaten senerasiti tarantino olunca farklı türleri bir arada kullanmayı sever. Benim eleştirim 2. bölüme olacak, gerçek ten çok kötü çekilmiş, mantık hatası, tutarsızlık, gerçek dışılık ne ararsanız var izleyince sizinde göreceksiniz zaten. Benim için çok güzel ilerleyen film, beni birden kendinden soğutmayı başarıyor. ilk bölüme yüksek puan verirken 2. bölümü yerden yere vursam yeridir.
Birde birşey dikkatimi çekti, aynı oyuncu 2 farklı karakter canlandırmış gibi geldi bana, dikkat edin mekanın girişinde kardeşlerin dövdüğü mekan hakkında konuşan adamla, filmin sonunda uyuşturucu satıcı adam aynı aynı adam mı? konuşma tarzları ve saç, sakal şekilleri farklı ama bana çok benzer geldi, belki kardeşlerdir:) eğer aynı adamsa başka oyuncu bulamadınız mı derler adama?
Filme verdiğim puanın çoğu Tarantino ve Coloney in oyunculuğuna veriyorum, Robert rodrigez'e fazla puan yok benden.
5

Cevaplar (1)
avatar
(71) -
Evet aynı kişiler. Hatta 3 rol birden oynuyor o adam. Tüm Kadroyu gör dersen göreceksin.
Border Guard/Chet Pussy/Carlos hepsini aynı kişi oynuyor.


0
| Bildir


avatar
(574) -
Yüksek tempo güzel oyunculuk. sağlam karamizah ve tarantino bu sefer kameranın önünde..

aklınıza gelebilecek tüm pussy çeşitlemesini bulabileceginiz bir film. =)
8


default avatar
(44) -
tarantino iyi dalga gecmis
6

Cevaplar (1)
avatar
(67) -
Tarantino'nun reservuar köpeklerinden sonra en sevdiğim filmi.
Bi film bu kadar mı akıcı olur.Eğer izlemeyen varsa tavsiye ederim.
8


4
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film