Giriş Kayıt
Yorumlar (11)
avatar
(4241) -
İşte komedi gibi komedi. En büyük artısı bir sonraki sahnede ne olacak beklentisi. Jim Carrey'nin pozitif enerjisini ve neşesini görünce yaşamadığımı fark ettim. Film bize hayatımıza giren insanların iyi niyet sorgulamasını yaparken sosyopat olabileceğini de "Cable Guy" karakteriyle özetledi. Oldukça eğlenceli ve fazlasıyla keyif verici.
7


avatar
(489) -
Şimdi bu film çok açık bir TV eleştirisi.Yorumlara baktım ve bu konuda bir analiz göremedim.Çok üşeniyorum ama kısa bir analiz yazmak şart oldu bu filme.Gelin spoilera öyleyse.

Sürprizbozan: Göster


Biraz parça parça ve kopuk bir analiz oldu ancak ana fikri vermeye çalıştım elimden geldiğince.Ana fikri alabildiyseniz diğer sahneleride aklınızda gözden geçirerek gerisini siz tamamlarsınız.Bana göre filmin mesajı bu dostlar.Jim Carrey müthiş oynamış tabi ki.Diğer oyuncular idare eder.Kağıt üzerinde oyuncu kadrosu çok zengin gözüksede Jim carrey haricindekiler yan, konuk, figüran oyuncu olarak kalmış.Carrey tek başına götürmüş filmi zaten.İzlenmesi çok elzem bir film değil ancak Jim Carrey severler bu filmide beğenebilir.İyi seyirler.
6


avatar
(119) -
Jack Black, Kyle Gass, Owen Wilson, Jim Carrey, Ben Stiller.. sevdiğim isimler olsa da bu film bana hitap etmedi.. dvdrip altyazısı da sıkıntılı bu durum da keyfimi kaçırdı.. oyunculuk/oyuncular ve jefferson airplane hatrına 3-5 puan veriyorum
6


default avatar
(41) -
Piskopat komedyen, bu adamı tanımlayan yegane iki kelime. Me myself and irene deki rolüne yakın ama rolü daha da yaşarayarak oynamış resmen. Harika bir film.
8


avatar
(1223) -
Jim Carrey 1994 yılında 3 film çekti ve 3 ü birbirinden güzel ..zaten 96 yılına geldiğinde kendini yeterince ispatlamıştı..sonrasına kimse onu tutamadı..cable guy ile verdiği enerji inanılmazdı
8


avatar
(285) -
Jim Carrey'in neredeyse hepsi diyebileceğim tam 16 filmini izledim.

Jim Carrey başta olmak üzere; Ben Stiller, Leslie Mann, Owen Wilson ve Bob Odenkirk gibi isimlerin rol aldığı ve benim izlediğim ''en kötü'' filmleriydi. Fazla bir beklentim olmamasına rağmen yinede o düşük beklentimi karşılayamadı. Asla filmleri yarım bırakmayı sevmem. Beğenmesem bile sonuna kadar izlemeye özen gösteririm ama az kalsın filmi yarıda kapatıyordum o derece beğenmedim. Altyazında bir çok bölümü eksik-yanlış çevrildiği için iyice beni filmden koparttı.

Ama bir gerçek var ki... Jim Carrey muazzam bir oyunculuk sergilemiş.
Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(1330) -
J.Carrey'in tek başına döktürdüğü, inanılmaz bir performans ile "bende daha ne işler var" dediği filmdir.
Bireysel oyunculuğu ile devleşen Carrey'in yanısıra, her ne kadar bana Carrey'e nazaran "soğuk" gelse de idare eder diyebileceğimiz bir yan kadro eşlik ediyor. Basit bir konudan izleyiciyi sıkmayan güzel bir film oluşturulmuş. Carrey olmasa ve bu konu başka bir oyuncu ile işlense belki de çok sıkıcı yada vasat bir film ortaya çıkabilirdi. Bence Carrey'in çok bilinmeyen, eskilerde kalmış ve kıymeti bilinmemiş bir yapıtıdır. Komedi severler, hele ki Carrey severler mutlaka izlesinler. Bir arkadaşın da yorumunda bahsettiği gibi, kareoke sahnesi insanı gülme krizine sokacak cinsten... 8/10!
8


default avatar
(31) -
uzun zamandır izlediğim en iyi film diyebilirim. Jim Carrey hayranlığım yeniden arttı. gerçekten güldüğüm nadir filmlerden .
10


avatar
(217) -
Jim Carrey'nin rolü oynamayıp yaşadığı üstün performans gösterdiği çok eğlenceli bir filmdi senaryoda çok iyiydi diğer oyuncular da kesinlikle kaçırılmayacak bir film hemen izleyin kareoke sahnesine bitiyorum.
7


avatar
(1684) -
Filmi izlemeden önce türü olarak komedi korku gerilim gibi şeyleri görünce herhalde 80lerin kült filmlerine özenilmiş anlamsız bir film diye düşünmüştüm ama çok yanılmışım. Oldukça eğlenceli bir film Carry Cable Guy rolünü müthiş canlandırmış ve izlediğim en psikopat rollerden biriydi yanılmıyorsam.
6


default avatar
(337) -
jim carrey in en manyak filmlerinden biri...
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film