Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(1723) -
natalie ve uma olmasaymış matt dillon bile bu filmi kurtaramazmış, basit bir hikayenin yer aldığı, fena olmayan oyunculukların olduğu, temponun hep bir çizgide ilerlediği, kaliteli olmasa da vasatta olmayan seyirlik...
6


default avatar
(138) -
90'ların ruhunu yansıtan bir film. Şans verilebilir ama konu olarak çok bir şey beklemeyi. 6,5-7.
7


default avatar
(78) -
Kaliteli oyuncu kadrosunu iyi değerlendiren bir film izledim. [spoil]Natalie Portman'ın, ağlamaksızın geçen tek bir filmini bile hatırlamıyorum. Bu filmde de ne yapıp, ne edip ağlamayı başarmış.


default avatar
(90) -
Ben sevdim. Özellikle Natalie müthişti..
7


avatar
(66) -
Filmin ismiyle içeriği hakkında bir alaka kuramadım,filmde daha çok erkek karakterlerin yaşadığı duygusal boşluk işlenmiş haliyle ismide ona uygun olmalıydı.Ben şahsi olarak bir şeye karşıyım;filmin başında çok fazla karakterin gösterilmemesi gerekir önce onlar tanıtılmalı sonra gösterilmeli, filmin ortalarına doğru başta ki karakterle ilgili bir bağlam kurmak yanlış geliyor..

Filmdeki her karakter derin anlamlar yüklüydü onların yaşadığı orta yaş bunalımı(duygusal olarak) çok iyi aktarılmıştı ama benim için ön planda olan iki karakter vardı Tommy ve Willie onların yaşadığı duygusallıktan öte korkuydu bunu filmin sonuna doğru çok iyi anlıyorsunuz.Aslında filmi izlerken Andera karakterinin ne kadar gereksiz olduğunu düşündüm ama filmin sonuna doğru oluşan atmosferde onun ne kadar önemli bir rol oynadığını da görmek zor değildi..

Filmi benim için bu kadar üst düzey kılan karakterde Marty'di onun filmdeki varlığı çok önemliydi, aktardığı şeyler birçok genç insanın başından geçenlerle birebirdi belkide bu yüzden film bana gayet doğal geldi.Filmin sade,şirin ve sevgi dolu bir kasaba'da geçmeside beni fazlasıyla memnun etti film boyunca sadece kar'ı görmekde güzeldi..

Oyunculuklar içinse tamamen doğallardı sanki gerçek bir hayatı yansıtıyorlardı.Bu tarz filmlerde de görmek istediğim şey bu olağan şeyler olsun imkansızlık değil.Natalie Portman(Marty) harikaydı belki filmi izleyen insanlarda fazla bir etki bırakmamıştır ama benim için oynadığı karakter çok özeldi.Timothy Hutton(Willie) film için dönüm noktası olan bir karakteri canlandırmıştı ona ısınmak pek de zor değildi..

8/10
8


avatar
(705) -
Klasikleşmiş romantik komedi havasından biraz uzakta‚ abartısız‚ gayet samimi havası hemen hissediliyor. Filmi güzel yapan bu yönü zaten.
Ayrıca her bir oyuncunun senaryoda hemen hemen eşit şekilde yer alması da hikayeyi sürükleyici hale getiren etkenlerden biri olmuş.

15 yaşındaki Natalie Portman´ın yine tatlılığı ve izlenesi performansı‚
Uma Thurman´ın pozitif etkisi (tabii gönül isterdi onun daha fazla sahnesi olsun)
Kafadarların trajikomik halleri‚ ilişkileri ve bu küçük yerleşim bölgesindeki yaşamları...

Kesinlikle keyifli bir yapım. 7‚2 IMDB puanı cuk diye oturmuş.
7 / 10
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film