Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(817) -
Gerçekçilikten uzak, absürt ve deneysel denilebilecek bir film. Karakterlerin neredeyse hepsi otistik hareketler sergiliyor ve 4.5 yaşında gibi konuşuyorlar. Yine de tüm bunlara rağmen yönetmen istediği konular hakkında tuhaf duygular hissettirebiliyor. Dağınık ve garip bir his filmi de diyebiliriz sanki. Müzikler de baya iyiydi.
8


avatar
(353) -
evet önceki yorumlardan ve wong kar wai'nin diğer filmlerindeki yakınmalardan anlaşılacağı üzere herkes yönetmenden bir hikaye anlatmasını bir son göstermesini bir mantık çercevesinde ilerlemesini bekliyor..uzakdoğu sineması özellikle wong kar wai oldukça farklı bir tarza sahiptir..filmlerinde kullandığı pek çok tekniği pekçok yönetmen üstaddan kopyalamıştır..tarantino büyük hayranıdır mesela..wong kar wai'nin filmlerinin içine girmek istiyorsanız bir olay örgüsü ya da mantık silsilesi beklemeden karakterler,kamera çekimleri, müzikler,farklı diyaloglara odaklanarak izlemelisiniz..ama tavsiyem bu filmi izlemeden önce chungking express'i izleyiniz..
8


avatar
(338) -
Bu filmin ne anlattığını bilen varsa söylesin...

Film konusunda yazıldığı kadar basit değil. Daha doğrusu konusunda yazan o aşk hikayesinin işlenişini bir türlü yakalayamadım.. Bekliyorum bir şeyler olacak diye... 1 saattir sadece dış sesten konuşan, kimin kim olduğunu bilmediğim birileri vardı. Bir orayı gösteriyorlar bir burayı.. Yönetmenin tarzının yabancısı değilim ve bu filmi izlerken büyük beklentiler içindeydim.. Ben umduğumu bulamadım.. Öyle beğenmediğim her filme 1 vermek gibi bir huyum yoktur ama bu filme verdim. Bilgisayarımdan da sildim.
Ama her şeye rağmen Kar Wai Wong izlemeye devam!
1

Cevaplar (2)
default avatar
(340) -
Yorumun için teşekkürler bende indirmeyi düşünuyordum yorumunu okuyunca vazgeçdim.


0
| Bildir
avatar
(338) -
Vazgeçirtmek istemezdim.. Ben beğenmedim ama sen beğenip bir anlam çıkarabilirdin. Suçlu ben olmayayım. (:
1


1
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film