Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
avatar
(570) -
Ünlü seri katilleri taklit eden biri ve bu konunun uzmanı kriminal psikolog bir kadın ekseninde cinayet filmi.

90'lı yılların moda haline gelmiş ve çok tüketilen diğer seri katil filmlerinin gölgesinde kalsa da beklenmedik sürprizlere sahip olay örgüsü, klişelere yer vermeyen senaryosu, parlak sinematografisi, uyumlu müzik ve mükemmel oyunculuklarıyla türünün en iyi filmlerinden birisi.

Sigourney Weaver'ın kendi kariyerinin en beğendiği performansı olan yapımın hak ettiği ilgiyi görmemesinden üzgün olduğu sürükleyici ve büyük ölçüde merak uyandırıcı bir gerilim filmi.

- Erkekleri özledim.
- Ben neyim peki?
- Ne dediğimi anladın. Sevişmeyi özledim.
7


avatar
(1248) -
Geçmişte ün yapmış seri katillerin metotlarını kopyalayarak adeta kendi yöntemini yaratan bir seri katil ve onu ele geçirmek için yapılan amansız bir kovalamaca. Yapıldığı dönem için iyi olabilir lakin günümüzde sönük kaldığı bir gerçek.
6


avatar
(811) -
Cinayet konulu filimleri sevenlerin izlemesi gereken bir filim.Konusuyla, oyuncularıyla ve aksiyonu ile izlenmeyi hak eden bir filim... Saygılar
7


avatar
(566) -
Belki bir 'Seven' ya da 'Kuzuların Sessizliği' değil ama polisiye gerilim sevenlerin beğeniyle izleyebileceği bir yapım.Film tarihteki seri katilleri taklit eden bir psikopat ve onu bulmaya çalışan dedektiflerin çaresiz kalışları ve bu konuda,psikolojik rahatsızlıkları olan,seri katiller konusunda uzman bir yazardan yardım istemelerini konu alıyor.Bence çok başarılı ve sonuda iyi bağlanmış...Bir kerede olsa izlenmeli...10/8
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film