Giriş Kayıt

Vampirle Görüşme (1994) Yorumlar


Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles

Yorumlar (18)
avatar
(8407) -
Gece gece denk gelen filme bak! Bazı filmler eskimiyor, en azından benim için... Bu nasıl bir kadro! Roman tadında bir vampir filmi... İzlememiş olanlara şiddetle tavsiye ederim. İyi seyirler olsun.


default avatar
(75) -
Durağan ama çok kaliteli bir yapım. Gerçek Vampir filmi arıyorsanız doğru filme bakıyorsunuz demektir.
8


avatar
(385) -
Kostüm ve mekan tasarımlarıyla, makyajlarıyla, yakışıklı ve güzel oyuncularıyla oldukça estetik bir iş. Senaryosunu
Sürprizbozan: Göster
sevdim. Oyunculukların her biri şahaneydi. Özellikle kirsten dunst çok tatlıydı. Teknik ve içerik olarak gerçekten harika bir eser çıkarmışlar.
8


avatar
(1723) -
kalburüstü oyuncuların gençliklerinden gelen oyunculuk yeteneklerini görüyoruz, değişik bir anlatım, başarılı kurgusu ve güzel temposu ile izlenmesi gereken filmlerden...
8


avatar
(907) -
Oyuncular gerçekten harika. Özellikle Kirsten Dunst çok iyiydi. Biraz durgun ilerlese de güzel bir filmdi. Vampir severlerin hoşuna gidebilecek bir yapım. Vampirler ile Dorian Gray'in karışımı gibi bir yapım olmuş bence. Hedonizm ve buna karşı çıkan bir karakterin gelişimi iyi anlatılmış. Gayet iyi bir filmdi fakat tek sorunu ağır ilerlemesi. Vampir severlere tavsiye ederim. Tom Cruise ve Brad Pitt iyi oynamış fakat Kirsten Dunst tek kelime ile harikaydı.
7


avatar
(255) -
Güzel ancak aman amanlık bir yanı yok filmin bunun sebebi sanırım kayda değer bir sonu bulunmaması.Brad Pitt,Tom Cruise,Banderas hepsi kalitelerini yansıtmışlar filme zaten filmi ayakta tutanda bu olmuş.İzlenir mi izlenir ancak arşive atılacak bir film değil 10/7
7


default avatar
(65) -
vampir filmlerini sevmeyenlerin bile zevkle izleyeceği bir film oyunculuklar da çok müthiş keşke daha önceden izleseymişim.
9


default avatar
(170) -
Kaliteli yapım yıldızlar geçidi çocukken izlemiştim hayal meyal hatırlıyorum cok iyi oldu izlemem ama biraz hafif kaldı gereksiz uzun gereksiz konuşmalar olmasaydı cok daha tatlı olabilirdi
8


avatar
(40) -
Fİlmi daha yeni izledim.çok geç izlemişim.bu tarz filmlerden hoşlananlar için ideal bir film öneririm.
9


avatar
(172) -
Düz bir grafik çizgisine sahip olan, ne öldüren ne güldüren cinsten bir vampir filmi.

Hemen sıcağı sıcağına taşlamaya başlayayım.
>Çok gereksiz uzundu film. Yer yer filmden koptum.
>Her sahnede hayati bir konuşma yapılıyormuş gibi ciddi bir tavır takınılıyor ve doğal olarak da izleyici dikkat kesiliyor. Sonuçta sıradan senaryo içinde akan replikle karşılaşıyorsunuz. Uzun süren bu dikkat serüveni artık dialoglardan kopmanıza neden olabilir. Önemli yerleri de kaçırabilirsiniz.
>Kilit anlar diyebileceğimiz yerler malesef bazı rastlantılara ve ucuz numaralara emanet edilmiş.

Güzelleme:
>Hem karakter hem senaryo olarak şimdilerde izlediğimiz pek çok dizi ve filme kaynaklı etmiş olabileceğini düşünüyorum.
>Makyaj iyiydi. Ayrıca kan emmek ve sonsuz yaşama sahip olmak dışında pek artı özelliği olmayan ham vampirlerle karşılaşmak ilginçti.

1994 yapımı olup da izlediğim en sıkıcı yapımlardan bir tanesi olsa gerek.

YIFY sürümü izlemek için uygundur.
İyi seyirler.
6


default avatar
(232) -
Kusursuza çok yakın bir film. Zaten ünlüler geçidi gibi, resmen gözünüz bayram ediyor ve bu süper oyuncular burada da sizi fazla fazla mutlu ediyor. Hikaye çok güzel, daha da devam etsin, film bitmesin istiyorsunuz. Görüntüler, makyaj, kıyafetler on numara. Hele ki son. Gerçekten filme çok çok yakışmış bir son. Fazla söze gerek yok, iyi ki izlemişim. Şiddetle tavsiye ediyorum.
10


default avatar
(134) -
Vampir filmi sevenlerin seveceği bir film.Roman gibi ilerliyor.

Sürprizbozan: Göster


avatar
(341) -
Tom Cruise'un oyunculugu muthisdi...
8


avatar
(58) -
muhteşem oyuncu kadrosu olan güzel film .mutlaka izleyin Hıhı
9


avatar
(847) -
Interview with the Vampire (1994) Bizim yerimiz cehennem.. Peki ya cehennem yoksa ya orda bizi istemiyorlarsa bunu hiç düşündün mü.? Vampir filmleri arasında 92 yapımı Dracula filmi ile beni etkilemeyi başaran bir diğer yapım olma özelliğini taşır.. Uzun süre önce izleyip yorum yazma fırsatı bulamadığım çoktan efsane olmuş bir deneme.. Vampirlerin hayatlarını kasvetli bir atmosferde yönetmen Neil Jordan seyircilere o dönemi gerek kostümler gerek mekanlar ile yaşatmayı başarmıştır.. Pek inandırıcılığı olmasa da son ana kadar kendini izlettiriyor.. Yönetmenin başarısından ziyade oyuncu kadrosundaki isimler ile seyirciyi filme adeta çekiyor.. Brad Pitt, Tom Cruise, Antonio Banderas ve Christian Slater ile güçlü bir kadroya sahip olan film özellikle Brad Pitt ve Tom Cruise muhteşem performansları ile oldukça sürükleyici bir hale geliyor.. En sevmediğim seri olan Twilight (Alacakaranlık) hayranları nasıl vampir filmi çekilir izleyip görmelerini öneririm.. Ağır bir işleyişe sahip olduğu için çoğu seyirci sıkılır ve filmden istediğini almaz o yüzden replikler tadını çıkarın.. Film Twilight hayranlarına aşırı gönderme içerir diyerek filmi mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum.. 8.3 Saygılar


avatar
(26) -
Şiddetle tavsiye ederim.
10


default avatar
(14) -
gerçekten izlenesi bir vampir filmi Okeyy


default avatar
(327) -
Kaliteli bir filmdi. İzleyeli çok oldu ama bir kaç kez izlemiştim. Filmin akışı, konusu ve oyunculuk gerçekten güzel. Bu tarz filmleri seviyorsanız kaçırmayın derim.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film