Giriş Kayıt

Dört Nikah Bir Cenaze (1994) Yorumlar


Four Weddings and a Funeral

Yorumlar (7)
avatar
(1029) -
Filmin ilgi çekici, olağandışı, şaşırtıcı, komik ya da dramatik hiç bir yanı yok. Sizi hiçbir hikaye ya da duygu bağlamında içine çekmiyor. Hugh grantın da kötü oyunculuğu eklenince çekilmez bir hal alıyor. Bu adam herhalde sadece Mickey blue eyes filminde iyiydi. O da tekdüze aslında, sanki karakteri buna uydurmuşlar gibi
5


avatar
(48) -
Hugh Grant filmlerinin tamamını izlemedim ancak şu ana kadar izlediklerim içinde en kötüsü diyebilirim. Ya zaten Hugh Grant filmlerini sırtlayan, genelde onun filmde aşık olduğu partneri oluyor ancak bu filmdeki partneri Andie MacDowell da olmamış. Aşk ve romantizm desen yok, durum komedisi hiç yok. Davet edildiğin nikâh merasimlerine hep geç kalmak mizahi bir şey olamaz. Dünyanın en aptal, gerzek, yan karakterleri bu filmde mevcut. Ara sıra yapılan soğuk İngiliz espirileri filmden daha da soğuttu Gülücük En azından şu kısmı güzeldi diyebileceğim bir yönü yok.
4


default avatar
(24) -
Izleyiciye hic bir sey katmadigini dusundugum film. Zaman kaybiydi.


avatar
(2066) -
Vasat bir romantik komedi, bittikten sonra akılda kalan birşey yok. 5.


avatar
(20) -
Filmleri pek yarıda kesen biri değilim ama bu filmde kendimi alamadım
fazlasıyla sıkan bir film aynı şeylerin dönüp durması benim pek ilgimi çekmedi
4


avatar
(649) -
Çok eski bir film. O dönemlerde izlemiş olsaydım çok fazla beğenebilirdim ama bu tarihte biraz yavan kalıyor. Sıkılma ihtimaliniz yüksek!
5


avatar
(408) -
Klasik bir Hugh Grant ve ingiliz aşk filmi.
İzlenmemesi kayıp sayılmaz.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film