Giriş Kayıt
Yorumlar (14)
avatar
(1031) -
Öyle övüldüğü kadar iyi değil. Senaryo olarak sıkıntılar var, kurgusal sıkıntı var, aksiyonda sıkıntılar çok, mantık hataları mevcut ama iyi yönleri de çok tabi, oyunculuklar özellikle val kilmar inanılmaz, o dönem çok güzel aksettirilmiş,
mesela birkaç dolar için filmi var eski, orada kötü gerçekten kötüydü, yani bi kilometre öteden bilirdin adamı, burada ben çözemedim bazı şeyleri
6


avatar
(4241) -
İyi bir western ama tamamen kusursuz da değil. Kurgudaki boşluklar sonlara doğru iyice kendini hissettiriyor. Yüksek beklenti içine girilmeden izlenmeli.
7


avatar
(462) -
Sadece gelmiş geçmiş en iyi Western değil, en iyi filmlerden biri, başyapıt. Oyuncu kadrosu çok geniş ve başrol olan ikili olağanüstü başarılı iş çıkarmış. Kurgu çok iyi, dönemi iyi yansıtıyor, tempo filmin başında karakterler tanıtılırken düşük sonrasında hiç durmuyor. Biyografi olarak bakarsakta çok başarılı, tarihsel olarak birebir çekilmiş.
8


avatar
(1723) -
mantık hatalarına takılmazsak fena olmayan western, val kilmer ve kurt russell çok iyi oyunculukları ile filmi bir tık üste taşıyor, tempo güzel, ortam ve ambians ilgi çekici, western severler kaçırmasın...
8


default avatar
(49) -
En sevdiğim filmlerden bir tanesi.Senaryoya kimse laf söylemesin, film Western zaten, sıradışı senaryo gerekmiyor. Filmi açın ve keyfini çıkarın!
10


avatar
(193) -
kurt ruselin parladığ dönemlerden , Ahlak polsleri iş başında
7


default avatar
(43) -
benim izlediğim en güzel western filmlerden bir tanesiydi izlerken sıkılmadığım bir film.
8


default avatar
(3) -
film çok iyidi izlediğim en iyi 5 western film arasına rahatlıkla girer 8 puanı hakediyor val kilmer çok çok iyidi
9


default avatar
(22) -
çok iyi bir filmdi bence teknik olarak bi yorum yapamasamda sinema sever gözünden bakarak müthişş Gülücük
10


avatar
(120) -
Herhalde Val Kilmer bundan daha karizma bi oyunculuk çıkarmamıştır Saygılar bazı sahneler abartı olsa da, senaryo da kopukluklar olsa da oyunculuklar oldukça başarılıdır.
8


avatar
(2066) -
Sinema denince western. Val Kilmer'in ve Kurt Russell'ın oyunculukları çok iyi.
-Normal bir hayat yaşamak istiyorum Doc.
-Normal bir hayat yoktur, sadece hayat vardır Wyatt!
gibi güzel konuşmaların olduğu, çok iyi düello sahnelerinin oynandığı bir western. 8.


avatar
(15) -
Val Kilmer (Doc Holliday) yaptığı oyunculuk ve oynadığı karakter müthiş.Sırf onun için bile izlenir. Senaryo çok iyi değil ama oyuncular filmi kurtarmış.
7


default avatar
(137) -
Uzun olmasına rağmen güzel bir film.Bir kasabaya yerleşen Earp ve arkadaşlarının gerginleşen olaylar karşısında sabrının taşmasını ve intikamı konu edinen ,aslında tipik bir western.Ama oyuncu kadrosunun iyi oluşu ve rollerini iyi yapmaları sonucu izlenebilir bir film olmuş.En azından kendi adıma ,western filmlerinde rastladığımız kızılderili katliamından eser olmaması sevindirici.

puan:7.5


avatar
(101) -
Wyatt Earp ün hayat hikayesini okuyunca daha da ilgi çekici oluyor film.
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film