Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(1684) -
Scarfece`i izliyormuşum gibi oldu Gülücük Mafya ve uyuşturucu temalı gibi filmleri sevmeme rağmen konusunun sürükleyiciliği, diyaloglar ve Al Pacino kendisine bağladı. Bir zaman sonra bir kez daha izleyebileceğim bir yapım olmuş.
8


avatar
(86) -
Al Pacino'dan yine mükemmel bir performans, yine kült bir karakter. Sean Penn'in oyunculuğu da etkileyiciydi.(Saçlarını da es geçmemeli) Ayrıca Al Pacino'nun sakallı halinin bile ne kadar karizmatik olduğunu bize göstermiştir bize bu film.(Serpico da var fakat orda çok gençti) Scarface'in yönetmeni Brian de Palma ve Al Pacino'yu tekrar buluşturmuş bu film. Aslında biraz da Scarface'i anımsatmıyor değil. Bir de Yüzüklerin Efendisi'nden tanımayanın kalmadığı Viggo Moretense de filmde değişik bir rolde yer almış. Film açılış sahnesi ve Pacino'nun dış sesiyle zaten güzel olduğunu baştan belli ediyor. Filmde en sevdiğim sahne mermileri çöpe atma sahnesiydi. Filmdeki "Escape to Paradise" tablosu da aklımdan çıkmayacak. Scarface en sevdiği film olan benim gibi birinin beğenmesi çok normal oldu. En sevdiğim filmler arasında yerini aldı.

Sürprizbozan: Göster
9


default avatar
(134) -
Al Pacino severler zaten bu filmi kaçırmamıştır.Ne diyebilirim ki tekrar tekrar izlenecek filmlerden biri daha.İzlemenizi tavsiye etmekten başka seçeneğim yok.

Sürprizbozan: Göster


Yorumlar (27)
avatar
(6205) -
Öncelikle Scarface değildi karşılaştırma yapmak da gerekmez ama bu filmde de Al Pacino karizması var. Açıkçası izlerken hiç sıkılmadım. Ayrıca oyuncu kadrosu da çok iyi ve diğer oyuncularda başarılı. Sonuç olarak iyi bir film izlemek için şans verin...
8


default avatar
(58) -
İzlerken her karesinden zevk aldığınız, yine devlerin bulustuğu muhtesem bir film, benim gibi Al pacino severlerin kaçırmaması gereken bir yapım, bu adam yeraltı dünyası rollerini oynamıyor adeta bu rol için doğmuş, kaçırmayın izlemeyenler sevmese bile bir şans versinler derim.
10


default avatar
(5) -
Al Pacino babam ve sean penn dışındaki tüm oyunculuklar berbat olsa da, senaryo da yılına göre kabul edilebilir bazı hatalar olsa da, beğendiğimi söyleyebilirim. en azından yeraltı konulu kültleşmiş filmler kadar iyi olmasa da gayet izlenilebilirdi.
6


default avatar
(1) -
Scarface'e oldukça benzer fakat bu sefer artık göz önünde olmak istemeyen bir al pacino sınırları zorluyor. Sicilyalı, kübalı, porto rikolo...muazzam bir oyuncu.


default avatar
(1082) -
Carlito'nun Yolu, Scarface'in yaptığı bazı problemlerden muzdarip; ama genel olarak, bu çok daha güvenli, çok daha iyi yapılmış ve genel olarak bir suç hareketine bezenmiş... Daha önce de belirtildiği gibi, Al Pacino başrolü üstlenmesi filme ayrı bir keyif ve etki katttığını belirtmek lazım... Suçluların çoğunun aksine Carlito, bir suç hayatının onu yalnızca erken bir mezara götüreceğini fark ettiriyor ve bu nedenle bu kadar ileri gitmeden çıkmaya karar veriyor. .Oyuncu kadrosu sağlam olmasına rağmen hep bir şeylerin eksik olduğunu, onu da yönetmen yıldızlarla kapatmış..
8


avatar
(742) -
film diğer bu temalı filmlere göre aşırı durağan ve tekrar sahneleri çok vardı.. günümüz kurgusuyla çok kesme sahne olurdu.. pacino ve penn filme değer katmış sadece
6


default avatar
(249) -
al pacino'ya baba filmini izlediğimde 2002 yılından sonra sardım ve bütün filmlerini izlemeye başladım o tarihlerde lise'ye gidiyordum bence scarface gibi efsane filmlerindendir benm için carlito'nun yolu izlenebilir
7


avatar
(73) -
Film tam da 8 puanlık bir film. Kalburüstü ama yer yer sıkıcı ve uzundu. Ayrıca defalarca işlenmiş bir konuyu anlattığı da doğru. İzleyebilirsiniz ama izlemeseniz de çok bir kaybınız olmaz.
8


avatar
(67) -
hayatı oyuna , oyunculuğa dahil etmek bu olsa gerek..ve bir de geçmiş seni rahat bırakmaz..
9


avatar
(998) -
Böyle bir film hakkında yorum yapmayı açıkçası kendime hak göremedim.Tek söyleyeceğim izleyin, izletin, izlettirin sakın es geçmeyin. Sean Penn harika ötesi, oyuncu listesine bakana kadar adamı tanıyamadım ya la.
8


avatar
(140) -
Güzel filmdi, Al pacino sevenler için harika bir performans
8


avatar
(65) -
Arkadaşlar abartmıyorum çok güzel bir film.İzleyin pişman olmazsınız.Al Pacino adeta oyunculuk dersi vermiş.


avatar
(17) -
Film gerçekçiliği çok iyi yansıtmış. Gerçekten izlenmesi gereken bir film.

Filmin başında sonunu göstermeleri bu filme gitmemiş sanki. Aksi halde IMDB 250 de kesinlikle üst sıralarda olurdu.
9

Cevaplar (1)
default avatar
(182) -
Simdi izledim filmi mutisti gercekten. Dediginizi dusundum ve haklisiniz gercekten. Cunku filmin ortalarinda aklina geliyor ve sonunu daha tahmin edilebilir yapiyor. Halbuki hic gerek yokmus. Ama mutis bir film
10


0
| Bildir


default avatar
(30) -
Film gibi film. )
10


avatar
(125) -
al pacino yine kusursuz oynuyor. bu filme ayrı bir saygım var.
10


avatar
(4242) -
Ne muhteşem bir filmdi böyle. Tadı hala damağımda... Nasıl bir açılış ve kapanış sahnesi vardı böyle. ! Tam bir 1. sınıf yönetmen ve oyunculuk sergilenmiş. Al Pacino ; Sen harika bir aktörsün. Sen ölü bir senaryo'yu bile canlandırıp o filmi mükemmel yapabilirsin... !

Film, Sanki film değil de hayata karşı bize eğitim veriyormuş gibi hissettim. Verdiği mesajlar, sözler belki de hayat dersi niteliğindedir.

" Bazen bir iyilik seni kurşundan daha hızlı ölüme götürür." Carlito Brighante
9


avatar
(94) -
Konusu klasik; ''geçmişinde suç işlemiş,hatalar yapmış bir adamın,hapisten çıktıktan sonra normal bir hayata dönmek istemesi,geçmişinin peşini bırakmaması''

de palma ve al pacino'nun yine suç dünyasında geçen scarface'ye göre daha ağır,derinlikli ve uysal bir drama. Bu bilindik konu üzerinden iyi bir film çıkarılmış,ama buna benzer o kadar çok film var ki iyi bir örneği sunulsa dahi,tekrar dönüp bakacağımı zannetmiyorum. 7/10

ayrıca al pacino yine çok iyi,sean penn'in saçlar komedi. :d
7


avatar
(346) -
Al pacino adamım ya,kübalı rolünü tekrar ama faklı bir şekilde iyi becermiş. Mafyayla ilgili filmlerin tartışmasız en iyi oyuncusu (de niro da var tabi ki) bu tarz filmlerinde beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı şimdiye kadar. Film artık kirli işlerden elini eteğini çekmek isteyen ama bir türlü yakasını kurtaramayan bir adamın hikayesini anlatıyor. Film durgun değil,herkesin beklentilerini karşılar. Insanların bencillikleri ve para tutkusu filmin temalarından. S onu pek şaşırtmadı ama üzmedi de değil. Brian de palma nın bana göre en iyi filmlerinden. O da mafya filmlerini iyi beceriyor. Art arda çektiği üç film:untouchables,carlitos way,heat bunun göstergesi. Son olarak gangster filmlerine tekrar bir göz atmak için iyi bir seçenek. Ta 250 ye de bu yakınlarda giriş yapmış.
8


default avatar
(274) -
Zamansız filmler katagorisnde bir al pacino resitali. Daha uzun yoruma gerek yoktur. Izleyiniz. Hem de bir kaç kere. Hehehehe
8


avatar
(1684) -
Scarfece`i izliyormuşum gibi oldu Gülücük Mafya ve uyuşturucu temalı gibi filmleri sevmeme rağmen konusunun sürükleyiciliği, diyaloglar ve Al Pacino kendisine bağladı. Bir zaman sonra bir kez daha izleyebileceğim bir yapım olmuş.
8


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film