Giriş Kayıt
Yorumlar (12)
default avatar
(37) -
Jery Lewis, Jhonny Deepp ve Faye Dunaway oynamasaydı, Emir Kusturice yerel oyuncular veya sırada holywood oyuncuları kullansaydı puanı 8 üzeri olurdu. puanının düşük olmasının sebebi o oyunculardan farklı şeyler bekliyor olması Abd seyircisinin sanırım.
8


avatar
(4242) -
Hayal kırıklığı listemin en tepesine tereddütsüzce ve zahmetsizce yerleşti. Heba olan koskoca iki saat yirmi dakika ve geride kalan keşke izlemeseydim pişmanlığı. Bu filmden ne almalı? Ne anlatmak istedi? Anlatılan buysa cazibesi nerede? Asıl soru bu ve biz cevabı biliyoruz ancak gerçek cevap bu olmamalıydı.
6


avatar
(1012) -
Çingeneler Zamanı Underground Ak kedi kara kedi gibi en iyi filmlerinin yanında biraz basit kalıyor açıkcası.Tüm Kusturica filmlerinden sonra filme doyduğumu hatta filmi anladığımı veya anlamasam bile en azından filmle bütünleştiğimi çok net biliyorum.Ancak burada deplasmanda oynamanın verdiği bir basıklıkla daha doğrusu kendi coğrafyasını anlatan bir film olmaması, yönetmeni kıstlamış.Ne de olsa Hollywood macerası yapmak istemiş olmasını suçlayamayız.Yine de güzel tema müziği ve çok eski sanatçıların hatrına kötü denilmez bu filme.
6


default avatar
(395) -
Çarpık ilişkiler, intihara meyilli insanlar ve konusu olmayan bir film. Kocaman 1 puan
1


default avatar
(136) -
filmi bir kaç sene önce izlemiştim müzikleri çok güzeldir ama filmi tam hatırlayamıyorum şimdi yakın bir zamanda tekrar izleyeceğim.bu arada lili taylor'a yaşlılık yaramamış gençken ne güzel kadınmış Melek ama..
8


default avatar
(13) -
kesinlikle seyredilmesi gereken filmlerden...
10


avatar
(155) -
''Bana, bisiklet ve elma arasındaki farkı anlatan birini okumamın ne gereği var? Bisikleti ısırır, elmaya binersem farkı anlarım.''

Bu filmin, Emir Kusturica'nın tamamen kişisel mastürbasyon amaçlı çektiği bi film olduğunu düşünüyorum Gülücük Hani işin şakası bu tabi ama 2 saat 14 dakika boyunca yönetmenin kafasına ne estiyse çekmiş olduğu bi filmdi sanki benim izlediğim Gülücük) İlla ki bir şey anlatılmıştır ancak ben genel olarak bir şey alamadım filmden, tabi ki kötü film demek değil mutlaka sevenler vardır, hepsine saygım sonsuz ancak ne yalan söyleyeyim bir gün bir arkadaşım bana gelse dese ki bugün Arizona Dream'i izlemeyi düşünüyorum, ona bir kez daha düşünmesini söylerim Gülücük)

Bu arada Grace rolündeki Lili Taylor inanılmaz derecede seksi, çekici, kışkırtıcı, tahrik edici ve bunlara benzer ne denebilirse hepsini barındırıyordu çok fena bir şekilde.
4


avatar
(69) -
Aldığı puana bakmayın,üstadın en iyi filmlerinden biridir.Bağımsız filmlerde oynayan Lili Taylor ve Bregovic'in olağanüstü müzikleriyle bezenmiş bir baş yapıt,
10


default avatar
(81) -
ben de beğendim..
7


avatar
(359) -
Tam ne anlatmak istediğini anlayamadım açıkçası ama izlenenebilir. Hem Arizonayı görmüş olursunuz!
4


avatar
(49) -
bence harika bir film. ustaların gençlere tecrübelerini aktarması gibi. konu ve oyunculuklar harika.
8


avatar
(215) -
Bu muhteşem filmde özellikle Vincent Gallo'ya dikkat...
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film