Giriş Kayıt
Yorumlar (5)
avatar
(998) -
çekildiği zamanı göz önüne alırsak gerçekten güzel, ama şimdiki teknolojiye kıyaslayarak izlediğinizde komik geliyor tabi Süperrrrrr
7


avatar
(404) -
Dayanak noktaları teknolojik unsurlara dayalı bir film. Hal böyleyken, günümüzün bileşim teknolojisi ile 1992 yılının bileşim teknolojisi arasındaki su götürmez, devasa farklılık nedeniyle film etkisini biraz kaybetmiş. Eğer bu unsuru göz ardı edebilirim derseniz, izleyene zevk verebilecek bir niteliğe sahip bir film; kaliteli bir oyunculuk sergilenmiş.

Ama "bir daha izler misin" diye sorarsanız. Cevabım evet olmaz.
6


avatar
(1684) -
Filmin tek dayanak noktası iki eski bilgisayar korsanından birinin tutuklanması birininse kaçması üzerine 25 yıl sonrasında gelişen olaylar. 25 yıl sonrasında ise kaçan hekırın kendine ait çok çok deneyimli bir grubu çıkıyor öyleki bu grupta eski bir nasalı ve cia ajanı bile var; var olmasına var da bunlar nereden çıktı bu grup nasıl bir araya geldi gibi sorulara cevap bekliyorsunuz ama ortada böyle bir cevap asla olmuyor; ve hikaye 25 yıl öncesinin hayallerine dair bir çizgiye kayıyor. spoiler olacağı için daha ileri gidemeyeceğim. o yüzden kısaca şunu diyeyim devlet içi entrikalar ve hırsızlık üzerine filmlerden hoşlanıyorsanız izlemenizi öneririm bu bakımdan yeterince iyi bir film.
6


default avatar
(210) -
Gerilimi oldukça fazla ve oldukça sürükleyici bir film. Sıkılmadan izlenebilecek türden.
Aynı zamanda zeka kokuyor. Puanı bence çok düşük.
9


avatar
(543) -
Sıkılmadan izledim, eğlenceli bir seyirlik. 6 puan
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film