Giriş Kayıt
Yorumlar (14)
avatar
(43) -
Kedi Kadın, Penguen, Max Shreck ve Batman ile favori filmlerimden birisidir. Michelle Pfeiffer bu film ile gelmiş-gelecek en iyi Catwoman olmayı garantilemiştir benim gözümde.
8


default avatar
(1082) -
Bu filmde hep bir şeylerin eksik olduğunu hissediyorum bir türlü filmin içine girmedim, konu tamam, oyunculuklar orta vasat ama yok olmuyor sevemedim.
6


avatar
(8405) -
Kadronun muhteşemliği ayrı, özellikle Penguen ve Kedi kadın karakterlerinin başarısı inanılmaz! Halle Berry tüm çekiciliğine rağmen beceremedi mesela kedi kadın olayını! İlk filmi izleyip buna geçmenizi tavsiye ederim. Eski güzel serilerden...


avatar
(164) -
Tim Burton'ın karanlık atmosferi bir harika ,oyunculuklar efsane ,karakterler efsane, olaylar da alıp götürüyor sizi , sözün özü çok güzel film.
8


avatar
(52) -
Bu film bir harika ! Karanlık atmosferi olsun , Catwomanı olsun Penguini olsun . Harika bir film evet bu yoğunlukta Batmane çok odaklanamamış film ama olsun . Catwomana hayran olmaktan Ne Batmani Nede Penguini umursadım film bitene kadar. Cidden harika atmosfere ve yılbaşı temasına sahip bir film. Özellikle Bruce Wayne ve Selina Kyle ilişkisi çok güzel işlenmiş. Ve Aksiyon Bakımından ilk filme göre daha çok sahne ve güzellik barındıran bir film
8


default avatar
(7) -
biraz fazla mantık hatası var ama oyunculuklar çok iyiydi özellikle:

Danny DeVito /Penguin - Michelle Pfeiffer /Catwoman iyi iş çıkarmışlar ayrıca catwoman'ın kostümünüde beğendim.

film 90 lı yıllara göre baya güzel çekilmiş, yönetmen arkadaş saolsun

ben sevdim açıkçası
8


default avatar
(249) -
Bu film bilinç altımda yerini bulmuş filmlerdendir. Star'da parliament sinema kulübünün o unutulmaz şarkısından sonra gelen bu batman filmini hiç unutmayacağım... Güzel filmdir.


avatar
(136) -
maleseff ilk begenmedigim batman filmi oldu bu...olmamis bu ikinci filmii
6


avatar
(139) -
Bi nevi Cüneyt Arkın filmi...Batman de burada Malkoçoğlu... İlk filmdeki Jack Nickholson'un Joker karakterine göre buradaki Penguen karakterinin daha orijinal olduğunu belirtmek isterim.
6


avatar
(1684) -
Batman`in çöküşü bir kez daha başlamadan önceki filmi serinin ikinci filmi. Tim Burton kendine has gotik ve karanlık atmosferi filme iyi yedirmiş izleyici yadırgamıyor. Karakterler sayısı abartılmadan bir baş düşman bir de arka planda kalsa da gidişata etki eden başka bir düşmanın olması filmin kalitesini arttırmış. Kostümler ve oyuncu performansları son derece iyi Keaton ise şu ana kadar pek yadırgamadığım o ketum Bruce Wayne i en iyi yansıtan oyuncu en iyi Batman olmuş.
7


default avatar
(3) -
güzel bir yapım 8/10
10


default avatar
(224) -
en iyi batman karakterini oynayan oyuncu kim deseler tartışmasız michael keaton dır bale çok başarılı ama onunda nolan gibi bir yönetmenle çalışmasının etkisi yadsınamaz filme gelince o dönemin teknolojisine göre güzel senaryoya sahip oyunculukların başarılı olduğu diğer batman filmlerine göre öne çıkmaktadır....


avatar
(38) -
Filmi izleyen yok ya çok iyiydi bence eskilere değer vermek lazım.
9


avatar
(566) -
Bence Batman serisinin en başarılı filmi...Başarı kriterinin bence birinci filme göre daha iyi olmasında,Penguen ve Kedikız karakterleri çok belirleyici...Gerçi ilk filmdede Joker unutulmaz bir karakter ama saydığım diğer ikili onun biraz daha önüne geçmişler bana göre...Gerek kurgusunun güzelliği gerekse fantastik öğeleri çok hoş yansıtması filmin ekstraları...Unutulmazlar arasında...10/9
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film