Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(4238) -
Kadroda önemli ve iyi oyuncular var ama hikâye olduğundan çok daha dokunaklı aktarılabilirdi. Elbette kalbe dokunan ve yaralayan duyguların olduğunu reddedemem fakat daha etkili ve vurucu olmasını beklerdim. Abartısız ve sevimli anlatımıyla yine de ilgiyle izleniyor.
6


avatar
(61) -
Türkiyedeki "yabancı filmlere isim UYDURMA" furyası son bulmalı. Filmin konusu; annesi, kendi doğumunda ölmüş bir kızın babasıyla yaşadıklarını, ailesi ve çevresiyle olan ilişkisini anlatıyor.
6


avatar
(806) -
Sürprizbozan: Göster

Duygu bulutlarının her an ağlama sağanağına dönüşebileceği güzel bir film.
7


default avatar
(126) -
sen nasıl güzel bi filmsin....seneler önce izlemiştim.çocukluğumda....ozaman da çok etkilenmiştim hatta biraz ürkmüştüm ozamanlar izleyenler hatırlar,Vada'nın söylediği şarkıyı babam 'ölüleri çok everdi benimle hiç ilgilenmezdi'diye çevirmişlerdi,hangi akla hizmetse.korkmuştum yani bu filmden çocukluk aklı işte.iyki bidaha izledim de anılarımı temizledim.sade,naif,samim bi fim...deli gibi ağlattı sonlara doğru orası da ayrı.şiddetle tavsiye edilir!


default avatar
(149) -
Her yönüyle güzel,etkileyici bir yapım.İzlemiş olanların her daim akıllarında bıraktığı tatlı bir tebessüm olacaktır zannımca. Sonu, beni hep hüzünlendirmiştir. İyi seyirler.


Eleştirmenin Notu: İzlenebilir.
8


avatar
(705) -
Açıkçası bu filmle ilgili fazla laf kalabalığı yapmak istemiyorum;
Stand by Me, Flipped tarzı filmlerin tadını yakalamak isteyenler için My Girl ideal bir seçim olacaktır.
7


avatar
(1684) -
Duyguların en masum halini anlatan belki de Hollywood un en samimi filmi. Başrolde çocuklar olmasına rağmen sonuna doğru çoluk çocuk dinlemeden ağlatıyor. Daha sonra ikincisi çekilmiş olmasa birinicisinin yarattığı duygu patlamasını söndüren bir devam filmi şahsen tadının damağınızda kalması açısından sadece birincisini izlemenizi öneririm.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film