Giriş Kayıt
Yorumlar (7)
avatar
(225) -
Van Damme'ın en çok beğendiğim filmi. Bir dövüş filmi için fazlasıyla iyi bir story,dövüşlerin yapıldığı ortamlar harika, çekimlerde çok başarılı The Quest'in final dövüşündeki moğol ile buradaki final aynı kişi.


avatar
(8408) -
Aslında Van Damme’nin birkaç filminin birleştirilmiş hali denebilir. Ama o zamanlar bunlar modaydı ve sinema salonlarına yer olmadığından kola kasaları konurdu. Gerçek kapalı gişe bu filmlerdi işte! Bu filmdeki düşmanı aynı zamanda özgürlük savaşçısındaki dövüşçü ve gerçek hayatta Tong Po’nun kardeşi... Zaten Van Damme’nin Bolo, Tong Po’dan sonraki en büyük düşmanı... Kendim nette mi buldum, yoksa filmle alakalı bir video da mı hatırlamıyorum, ama bu adamlar zaten gerçek dövüşçü ve birlikte idman, kareografi falan çalışıyorlar. Velhasıl bizim çocukluk efsanemiz Van Damme’nin en güzel filmlerinden, sabah sabah iyi gitti.


default avatar
(16) -
Van damme efsane filmlerinden bir tanesi
10


avatar
(4242) -
Bu film sevilmez mi şimdi? Daha ne olsun. Harika görüntüleri var. Anlatılmak istenen oldukça güzel anlatılıyor. Aksiyon filmlerinin baş tacı filmleri arasında. Üstelik Van Damme varken izlenmez mi..
7


avatar
(340) -
van damme ın 3 filmini say deseler bu filmde içinde olurdu sevdiğim filmlerinden efsane replik " yanlış bahis " Gülücük
9


avatar
(188) -
en iyi filmi... sanki yaşıyor
10


avatar
(36) -
güzel bir dövüş filmi tavsiye ederim.
6.5/10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film