Giriş Kayıt
En çok beğenilen yorumlar
avatar
(77) -
Tüm seriyi bi günde izleyin müthiş kafa yapıyo...(saygılar dilerim) Saygılar
10


avatar
(418) -
Don Michael Corleone: Düşmanlarından asla nefret etme. Muhakemeni etkiler.

Filmin içinde müzikal tiyatro olması ilginç ve güzeldi. Onun dışında tabi ki ilk iki filmin yanına yaklaşamamış serinin son yapımı. Ama Andy Garcia'nın da kusursuz oyunculuğunu göz ardı edemeyiz. Al Pacino zaten her zamanki gibi kalitesini konuşturmuş. Al Pacino'nun gençliğini de aradı gözlerim tabi. "Nerede o genç Michael?" dedim film boyunca. Gülücük
8


avatar
(359) -
Büyük bir çoşkuyla gelen serinin 3. filmi maalesef istenileni veremedi ama yinede baba serisi ölümsüzler arasında yerini aldı.
6


Yorumlar (27)
avatar
(34) -
Her bir bölümün ayrı güzel olduğunu bu 3. bölümü izlerken anlayacaksınız,1. bölümde Marlon Brando 2.bölümde Robert De Niro ve bu son bölümde de Andy Garcia çıkıyor karşımıza çıkıyor ve tabi baş karakter Al Pacino amcamız döktürmüş yine bu bölümde de, bu arada Al Pacino'nun kızı rolünde oynayan aktris ise filmin yönetmeni Francis Ford Coppola'nın kızı Sofia Coppola'nın bu filmde oynaması ilginç zaten şuan Sofia babası gibi iyi bir yönetmen oldu sayılır.iyi seyirler dilerim herkese.
8


avatar
(6203) -
Efsane serinin sonu ve reiye yakışan bir şekilde duygusal olarak sonlandırılmış. Bana göre eğer değerlendirme yaparsak 1-2 daha ağır kalıyor. Fakat 3. bölümde ayrı bir güzeldi. Gerçekten tamamını büyük bir keyifle izledim. Şunu da yazmadan geçemeyeceğim. Belki günümüzde bir çok oyuncusu hayatta yoktur ama Dünya Sinema Tarihine böylesine kaliteli bir eser kazandırdıkları için emeği geçen herkesi gönülden kutlamak isterim...
9


avatar
(385) -
Belki ilk iki film daha iyi ama anlatmaya çalıştığı şey açısından ben bunu daha çok seviyorum.
Sürprizbozan: Göster
8


avatar
(8404) -
Bu serinin net en kötü filmi ama kendi özelinde iyi bir film. Andy Garcia ve Al Pacino gibi büyük oyuncuların birlikte oynadığı, bu kadar ünlü bir film zaten izlenir. İyi seyirler olsun.


avatar
(26) -
Andy Garcia'nın kötü oyunculuğu ve ilk iki filmi aratan bir senaryoyla Godfather serisine yakışmayan bir final. Yine de Godfather'dır. 7.
8


avatar
(111) -
İlk iki film de ancak bu kadarını hak ediyor. İlk iki filmdeki sürü psikolojisi bu filmde pek etki etmemiş. Orta dereceli bir mafya filmi sadece.
7


default avatar
(1082) -
Sernin son filmini çekmek için ciddi bir bekleme yaşanıldı, al pacino yu biraz daha yaşlı halde görmek için mi, yoksa maddi sıkıntılar mı başgösterdi, bunu bilen varsa yazarsa sevinirim..Serinin son filmi olması hasbeyile ağızlarda tat gönüllerde taht kurulduğunu belirtmeliyim.. Kitabıanı da okumuş birisi olarak yaşam ve ölüm arasında çok ince çizgi üzerinde gidip gelmeler, her an ölüm tehlikesi ve onun yanından bin bir tür heyecan, aksiyon, üzüntüler ve ölüm..
10


avatar
(162) -
Imdb puanına göre onyargili izlememe rağmen onceki iki filmden aşağı kalır yanı yok kesinlikle.
10


default avatar
(249) -
her şeyin ilki diyorlar ya geleceğe dönüş 1 gibi bu filminde 1.sinin yerini tutmuyor hiçbiri ama serinin koparılamaz parçalarından
7


default avatar
(26) -
İlk iki filmin gölgesinde kalsa da bu filmi başarısız ilan etmek oldukça saçma bir davranış. Her film belgesel tadında, her filmin ayrı güzelliği var. Ayrıca Michael'ın helikopterde Vincent'e söylediği o cümle unutulacak cinsten değil.

"Düşmanlarından nefret etme, muhakemeni etkiler".
8


default avatar
(5) -
İnsanların başarısız buldukları filmler nedense benim en beğendiğim filmler oluyor. Bu filmde buna örnek. The Godfather 3 neden başarısız bulundu ve IMDB Top 250'ye bile giremedi anlamış değilim.

Onun dışında The Godfather serisi ölmeden önce izlenmesi gereken üç filmin üçünü de oluşturuyor. Tek kelime ile harika.
9


default avatar
(17) -
İlk iki filmin yanına bile yaklaşamaz. Serinin en güzel Baba 1'di.


avatar
(418) -
Don Michael Corleone: Düşmanlarından asla nefret etme. Muhakemeni etkiler.

Filmin içinde müzikal tiyatro olması ilginç ve güzeldi. Onun dışında tabi ki ilk iki filmin yanına yaklaşamamış serinin son yapımı. Ama Andy Garcia'nın da kusursuz oyunculuğunu göz ardı edemeyiz. Al Pacino zaten her zamanki gibi kalitesini konuşturmuş. Al Pacino'nun gençliğini de aradı gözlerim tabi. "Nerede o genç Michael?" dedim film boyunca. Gülücük
8


avatar
(163) -
eleştiriler beni korkutmuştu ama muhteşem bir filmdi. Finalide insanı vuruyor adeta
10


avatar
(175) -
Sofia coppola ve Andy garcia, rezalet oynamışlar, godfather atmosferini rezil etmişler.. andy garcia neyse de sofia resmen arka sokaklar dizisi figüranlarını aratmamış...


avatar
(28) -
Filmin 3.serisi de süper olmuş, özellikle son sahneler iyi heyecan katılmış. izlemeye değer...


avatar
(1684) -
Ortalama bir devam filmi olmuş; yine ilk iki gibi bir parti ile başlıyor ve finale doğru benzer ölümlerle "vay be" etkisi yaratılmaya çalışıyor ama memleketimin güzel bir sözünde söylendiği gibi " Papaz her gün pilav yemiyor".
6


avatar
(847) -
Diğer iki filmde olduğu gibi İmdb puanı ile dikkat çekmesede her zaman olduğu gibi oscarda fark yaratmış 7 kez aday olup hiç bir ödül kazanamamıştır.. Al Pacino gelecek olursak Michael Corleone yaşlılık evresini çok iyi oynamıştır.. Babasını aratmamış diyebilirim, saçıyla ve gözlükleri ile tam bir karizma.. Usta oyuncunun Altın Küre Ödüllerinde göstermiş olduğu performans ile En İyi Erkek Oyuncu dalında adaylığı bulunuyor.. Al Pacino gibi bir isim karşısında oynayan film ile ön plana çıkan isim Andy Garcia.. Oscar ödüllerinde ve Altın Küre Ödüllerinde Vincet rolüyle E n İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında adaylığı bulunuyor.. Diğer iki seriye bakacak olursak bana göre çekilmeseydi daha iyi olurdu.. İkilemenin büyüsünün biraz kaçtığını bu son film ile düşünüyorum.. Dünyada en iyi mafya filmi olarak The Godfather serisi gösterilir.. Bir çok suç türünü işleyen filmler bu seriden oldukça etkilenmiş ve benzer senaryolar defalarca karşımıza çıkmıştır.. Part III Michael Corleone yaşlılık zamanlarını izleyeceksiniz.. Don Vito Corleone (Marlon Brando) kalan miras ile ailesi için her zaman olduğu gibi kontrol etmek bir arada tutmak onun elindedir ve bir takım ailevi sorunları yaşının verdiği dezavantajlar ile halletmek eskisi kadar kolay olmayacaktır.. Kendinden sonra gelecek aileye iyi bakacak gözü arkada kalmaması için bir varis güvenilir aileyi en iyi şekilde yönetecilecek bir BABA arayışındadır.. Bunun için Vincet düşünür ama verdiği kararın hiç doğru olmadığını anlayana denk.. Ve ailenin suç ile yürüttükleri işlerden kurtarıp, sade bir aile gibi normal bir hayat yaşamak ve sıradan işlere yöneltmek ister.. Serinin süresi oldukça fazla olduğu için işleyiş bakımından apır bir ilerleyişede sahip olduğu için filmin sonunu çoğu seyirci getiremez.. Replikler her zaman olduğu gibi kusursuz buldum.. Altında yatan manalı anlamlar insana verdiği dersler oldukça fazla.. Finali zaten her şeyi kapatmaya yetmiş.. Suç türünün efsane serisini ne kadar diğer iki film kadar iyi bulmasamda seriyi tamamlamak için izlemenizi tavsiye ederim.. Böyle bir seriyi sinemaya kazandıran Francis Ford Coppola ve Mario Puzo tabikide Part I-Part II-PartIII oyuncu kadrosunu ayakta alkışlıyorum.. 8.5


avatar
(77) -
Tüm seriyi bi günde izleyin müthiş kafa yapıyo...(saygılar dilerim) Saygılar
10


avatar
(2066) -
Gereksiz bir devam filmi.


‹ Önceki 1 2 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film