Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
default avatar
(80) -
Teknoloji ve bilim kurgu öğeleri içeren filmleri zamanında tüketmek gerek belli ki. 30 yıllık film efektleri ile günümüz insanını sarmıyor. Zaten filmde abyss ve alienvari çok şey var ve elbetteki çok çok gerisinde kalmış her iki filminde. Filmin son 5 dakikasında Jaws ve Rambo 2 den esinlenmiş birşeyler de bulmak mümkün. Yılına göre daha özgün bir yapım olabilirdi.
5


avatar
(907) -
Film zamanına göre güzel bir film.Senaryosu fena değildi.Bazı yerlerde hataları olsa da görmezden gelinebilecek seviyedeydi.Hep bu tarz filmleri sevmişimdir ilk 1 saat beni merak içinde bıraktı.Yalnız filmdeki yaratığı ve özelliklerini sevmedim saçma geldi biraz.Orta seviye bir film fakat sıkılmadan izledim büyük bir bölümünü.Çok film izlemiş ve izleyecek filmleri kalmadığını düşünen kişilere öneririm.harika değil.fakat izlenebilir bir seviyede
6


default avatar
(276) -
the thing i andırıyor izlerken ama güzel film zamanı dusunulunce bugun bile zevk le izledim
6


avatar
(1086) -
Aynı yıl çekilen Abyss ve DeepStar Six'ten daha kötü bir seyir sevki veriyor.
6


default avatar
(83) -
Yillar önce tvde izlemistim film baslar baslamaz flasback yedim. Fena film degil izlettiriyor kendini.
6


avatar
(2066) -
Hobbes'un deniz canavarı Leviathan, denizaltında 16.000 feetde maden arayan bir gemide ortaya çıkıyor. İzlenebilir bir bilimkurgu. Canavar efektinde biraz naif kalmış. Robocop'tan tanıdık bir yüz Peter Weller fena değil. Richard Crenna'nın ağır oyununu ise beğenmedim. 6.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film