Giriş Kayıt

Günaha Son Çağrı (1988) Yorumlar


The Last Temptation of Christ

Yorumlar (7)
default avatar
(73) -
Film insanın yüzüne tokat gibi çarpıyor. Gerçekten çekildiği döneme göre çok çok etkileyici bir yapım. William Dafoe çok fitürüstük bir İsa portresi çizmiş. Hristiyanlık ile ilgili Hz.İsa ile ilgili bildiğimizden çok farklı bir anlatım yolu var o yüzden de bir çok ülkede yasaklanan bu filmi çok sevdim ben. Mutlaka şans verilmeli.
9


default avatar
(23) -
Zaten tahrif edile edile iyice bozulmuş ve Roma-Yunan tarafından (Zeus ve oğlu misal) uydurulmus olan bir dinin, yönetmenin kendi hayal gücüne göre hepten bambaşka bir hale sokulmuş olan senaryosu.. Oyunculuk güzel ama film atlaya atlaya zor bitiriliyor. Izlemezseniz birşey kaybetmezsiniz..
1


avatar
(1723) -
müzikleri ile birlikte en iyi hz.isa filmlerinden birini izledim, tam bir scorsese anlatımı idi, dafoe döktürmiş resmen, yaratılan dini motifler çok iyi işlenmiş bence, anlatımı akıcı, spiritüel öğeler çok iyi yansıtılmıştı, süresi uzun gibi görünse de akıcılığı ile izlenebilir...
7


avatar
(6205) -
Şu ana kadar izlediğim İsa filmlerinin içinde en alt seviyesinde diyebilirim. Willem Dafoe rolünün hakkını vermiş yaklaşık üç saat süren filmi gerçekten zor bitirdim.Herkes tarafından beğenilmeyeceği kesin ama beğendiğim tarafı ise dönem iyi yansıtılmış ayrıca filmin soundtrack'ı harikaydı...
4


default avatar
(15) -
yazık ya. nasıl uydurulmuş bu senaryo. mütiş hayal gücü. puanım 0
1


default avatar
(140) -
hz. isa çarmıhtan bir kadın tarafından indirilmiş ve uzun süre beraber yaşamışlar. tepki buna. nasıl olur da Alalhın oğlu(!!!) na böyle bir iftara atılır???
10


default avatar
(186) -
Fırtanalar koparmış bir eserin, scorsese tarafından uyarlamasıdır. İsa kimdir sorusuna cevap arar. Aynı zamanda insanla tanrı arasında ki sözleşmenin ihlali ve Yahuda tarafından tesisini anlatır.

Çok tepki almasının sebebi ise, Yahudanın, gerçek İsa olduğunu söylemesidir. Kışkırtıcı bir filmdir. Hiristiyan mitolojisine ve teolojisine başka bir açıdan bakması ve dillendirmesi ise, filmin büyüklüğünü arttırır. Oyunculuklar tek kelime ile mükemmeldir. Filmin müzükleri ise, Ahmet Telli'nin şiir kasetlerinde ve tv sık sık kullanılır.
9


default avatar
(9) -
23 rps tek cd lik riplemek mümkünse lütfen çok faydalı olur.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film