Giriş Kayıt
Yorumlar (9)
avatar
(4239) -
Merhaba, ben Chucky ve daima senin arkadaşın olacağım!

Şirin mi şirin tatlı mı tatlı bebek görünümlü sinsi katil Chucky'i izlemek anıları depreştirebilir. Geçen yıllarla beraber elbette ki korkutuculuğu azaldı gerilimi çok hissettirmiyor fakat o dönemin çocukluğunu yaşayanlar bilir ki Chucky gerçek bir efsanedir ve fenomendir. Şimdi izlemek heyecanlandırdı mı? Hayır, fakat benim gibi nostalji yapmak isteyenler için çok güzel seçim olabilir.
6


avatar
(217) -
Zamanında korkutucu olacağını düşünülmüş olabilir ama şu an için kesinlikle öyle değil. Hatta filmde gerilim unsuru da çok az ve yüzeysel. Onun dışında oyunculuklar, pratik efektler falan güzeldi. İzlenebilir bir film.
6


default avatar
(395) -
Zamanın efsanelerinden 10 puan
10


avatar
(817) -
Açıkçası pek beğenmedim ne bileyim beklentimi karşılamadı fazla. Fazla gerip korkutmuyorda ama eskilerin serisi sonuçta. Sizde korku ikonu sevdalısıysanız izleyin ama beklentinizi yüksesk tutmayın.
6


avatar
(1234) -
90 ların başı ilk okula gidiyoz. Artık çizgi film mi sandık ne sandıysak vhs den izlemeye başladık. chucky terör estiriyor tabi altımıza yapmıştık galiba. Unutulmaz chucky. Bu arada son filmi de izleyin taşlar yerine oturuyor son filmde. Günümüz gençlerine basit gelir tabi ama ben ne zaman izlesem daha çok severim. 8 puan.


avatar
(130) -
Bir efsane ,adamım chucky Wink
8


avatar
(336) -
Küçükken fragmanından bile korkardım ama büyüdükçe komedi olarak izlemeye başladım. Tüm seriyi izledim ve hepsi artık komedi geliyor ama film gerçekten güzel.


avatar
(1684) -
Zamanında korkmamıza rağmen kasetini videoya koyup defalarca izlediğimiz bir yapımdı; bugün yine aynı tadı alır mıyım diye bir kez daha izledim, pek korktuğum yada etkilendiğim söylenemez gerçi artık son teknoloji korku filmlerinden bile korkmuyoruz ya neyse... Bir korku gerilim anlamında etkilemese de farkına vardığım şey dönemlerin teknolojik fırsatları ne ise hikayeyi ona göre şekillendirip bize sundukları oldu şimdi nasıl ki 3d korku gerilim ve bol kanlı filmler revaçtaysa o dönemde de robot teknolojisi ile yapılacak hemen hemen her şey denenmiş.
Eski günleri yad etmek isteyenlere sıkılmayacaklarını söyleyebilirim ama bir çok film yada dizi de namını duyup "neymiş bu chucky" diye izlemek isterseniz bir tat alamamanız olası.
6


avatar
(54) -
nalet çaki ya... küçükken amma da korkardım bundan ,1 hafta uyuyamadığımı bilirim ama şimdi komedi filmi gibi geliyor Çok Mutlu


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film