Giriş Kayıt
Yorumlar (3)
avatar
(817) -
Yine bir Stuart Gordon ve Lovecraft ikilisi ve yine tuhaf bir film. Yönetmeni daha önce Dagon filminde ve Masters Of Horror dizisinde izlemiştim. Ki Masters Of Horror dizisini şiddet olmadan tavsiye ediyorum ve kullanabileceğim her yorumda anıyorum adını. Anmak demişken film The Thing filmini akıllara getiriyor. Biraz daha bilgili olsam body-horror ve Cronenberg gibi kelimeleri de kullanırım ama şuan gerek yok gibi duruyor. Re-Animator yönetmenin en iyi filmi sanırım ve onu izlemeyi de uzunca bir süre düşünmüyorum.

Film biraz sıktı beni. Eğlenceli sahneleri mevcut ama genel olarak sıkıcıydı. Bilmiyorum belki de tam yatma saatime yakın izlediğimden öyle olmuştur o yüzden bu sıkıcılık konusunu ciddiye almasak daha iyi. Bu arada başrolde Jeffrey Combs varmış daha önce yukarıda belirttiğim gibi The Black Cat bölümünde Edgar Allan Poe rolünde izlemişim. Burada ise çok baydı beni oyunculuğu. Barbara Crampton filmde büyüleyici olduğu için çok gerekmiyor diğer arkadaşlar zaten.

Aynı zamanda vıcık vıcık bir film tabi. Deforme olmuş suratlar ve vücut, gözden beyin emmeler gibi değişik manyak sahneleri mevcut. Cinsel fantezi dozu da var hafiften. 90 dakikayı bulmayan kısa da bir süreye sahip. Ciddiyet beklemeksizin izlendiğinde gayet keyifli bir izlenim bırakacağını düşünüyorum izleyende. Ben sevdim.
6


avatar
(225) -
80'lerin unutulmaz efsanelerinden. H.P. Lovecraft'ın kısa hikayesi ve Stuart Gordon'ın kaliteli işçiliği. Şahane bir yapım. Başrolde Jeffrey Combs var Re-Animator'dan kankisi Gülücük 80'ler korku filmlerinden hoşlanıyorsanız kaçırmamanız gereken çok çok iyi bir film


avatar
(4242) -
Vakit geçirmek için çok şey beklemeden izlenebilir. Fazla bir şey beklemeyin!
6


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film