Giriş Kayıt
Yorumlar (11)
default avatar
(314) -
Günümüze göre kesinlikle izlenebilir bir yapım değil. Oyunculuklar yerlerde geziyor. Bazı sahneler cok hoştu güldürdüler beni. Mantık hataları cok göze batıyor. Ne hikmetsede sonuna kadar izlettriyor. Eskileri yad etmek için izlenilir valla. yinede rahatsız edici sahneler cok fazla
7


default avatar
(3) -
Bence farklı yapısı ile dehşet bir film içinde herşey var orijinal senaryo filmi ucurmus bence efsane bir film
10


default avatar
(342) -
Puanının yüksek olduğuna bakmayın boş bir film. Biraz içinde subliminal mesajlar taşıdığını hissettim. Orijinal dvd ile bakılsa bunlar görünür. Seyretmeyin. Zaman kaybı. Serisine bakacaktım vazgeçtim.
5


default avatar
(15) -
Film doğrudan Alfred Hitchcock'un Sapık (Psycho) filminin temasına benzer bir müzikal temayla açılıyor. Filmin sonlarındaki asansör sahnesinde yine Sapık filminin duş sahnesi müziğine benzer bir tema duyuluyor. Filmin müziklerini yapan Richard Band ile yapılmış bir söyleşide (https://cnmsarchive.wordpress.com/2015/08/03/richard-band-on-scoring-re-animator/) bu benzerliğin tesadüfi olmadığı, bilinçli bir şekilde seçildiği anlatılıyor. Müziğin Herbert West karakterinin psikotik yapısına uygun olduğu dile getiriliyor.
Filmin "gore" türünde bir korku filmi olduğunu, bol bol kan, kopmuş vücut parçaları göreceğinizi de unutmayın.


avatar
(391) -
Yapım yılını düşünürsek alanında oldukça başarılı. Herbert West karakteriyse fevkalade. Fakat genel anlamda, rahatsız edici filmler kategorisinde yerini alıyor...


avatar
(65) -
Çocukken seyrettiğim hala unatamadığım ve çok etkililendiğim filmlerden biridir. Zamanının en etkileyici filmlerinden biridir.


avatar
(4242) -
Son derece rahatsız edici bir film , türünün en güzel örneklerinden biri olmasının yanı sıra iyi de bir bilim kurgu. Ben beğendim.
7


avatar
(811) -
Yapıldığı döneme göre etkileyici filim olmuş.
Zamanınız varsa izleyin...
6


avatar
(38) -
Rahatsız edici sahneleri fazla olsa da izlettiriyor kendini. Hubert West'in ilginç bir havası var. Çok Mutlu
8

Cevaplar (1)
avatar
(38) -
Hubert ve Herbart karışmış. Benim hatam, yanlış bilgilendirme yapmiyim.
8


0
| Bildir


avatar
(338) -
nlü bilimkurgu ve korku yazarı H.P. Lovecraft'ın ''Herbart West : Re-Animator'' hikayesinden uyarlanan ''Re-Animator (Diriltici)'' 1985 yılında sinemalara gelmiş bir filmdir. Stuart Gordon'un yönetmenliğini yaptığı film garip bilimsel çalışmalar yapan bir tıp öğrencisinin hikayesini anlatıyor. Hikayenin başında başarılı tıp öğrencisi Dan (Bruce Abbott) ve kız arkadaşı aynı zamanda dekanın kızı olan Megan'la (Barbara Crampton) mutlu bir hayat yaşamaktadır. Bir gün ev arkadaşlığı ilanı için başvuran garip tıp öğrencisi Herbert West (Jeffrey Combs), çiftin hayatını ciddi anlamda değiştirecektir.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film