Giriş Kayıt

Sleepaway Kampı (1983) Yorumlar


Sleepaway Camp

Yorumlar (7)
avatar
(817) -
Türün sevenleri izleyebilir. Türün sevenleri dediysem öyle özellikle 80'li yılların Slasher filmlerini sevenlerden bahsediyorum. Tabi pek bir şey beklemeyin ama baya amatör kalıyor aynı yıllarda çekilen filmlere göre. Sonu da daha önce görmediğimiz türden saçma ve şaşırtıcı bitiyor.
5


avatar
(164) -
Orta karar bir film olduğunu düşünüyorum , oyunculuklar bazen sırıtıyor , filmin ortalarına doğru tempo yavaşlıyor fakat sonlara doğru tekrar ivme kazanıp finalde gönlünüzü kazanıyor. 80ler ve slasher tutkunları için keyifli bir film olabilir
6


avatar
(4241) -
Teen-slasher filmleri her zaman ilgimi çekmiştir .. Bu yüzden hemen izlemeye koyuldum..

Film kimine göre fena değil izlenebilir kimine göre beklentilerin altında kalmıştır ama en azından "Finali" ile insanı şok etmesi yüzünden izlenebilir diye düşünüyorum.

Konusu ve finali iyi ama oyunculuk ve kurgu pek iyi değildi.
6


avatar
(435) -
finaliyle ağızları açık bırakan bir film olmuş.sırf şoke edici sonu için izlenir.
6


avatar
(183) -
Uzun süredir altyazısını bekleyip çıktığında sonunda klasik bir teen-slasher izleyeceğim ümidiyle karşısınna geçip hüsrana uğradığım bir film oldu,oyunculuklar kötü kurgu ve ölüm sahneleride hiç iç açıcı ve yaratıcı değildi. Nerde 13.cumadaki Cristal Lake!!! Arawak kampı yanına bile yaklaşamamış.
4

Cevaplar (2)
avatar
(566) -
pis metalci uzun süredir beklediğim bir altyazıydı filmi izlemek için ama beni öyle korkuttun ki izlemeye cesaret edemiyorum...


0
| Bildir
avatar
(183) -
Bana çok sönük geldi,normalde teen slasher olsun çamurdan olsun derim ama nedense umduğumu bulamadım.
4


0
| Bildir


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film