Giriş Kayıt
Yorumlar (1)
avatar
(569) -
Bir kadının tek başına oturmuş televizyonda bir konser izlerken eski kocasının sessizce içeri girmesi ve korkutması ile başlayan bir drama.

Karakterlerin zaten tamamen farkında olduğu, ancak bizim farkında olmadığımız bir adam, bir kadın. gerilim, korku, beklenti, ötekinin ihtiyacı, geçmişin gölgeleri gibi temaların eşliğinde bir zamanlar birbirini seven iki insanın derin ve karmaşık bir hikayesinin yavaş yavaş önümüze serildiği film.

Tamamen bir apartman dairesinde ve sadece iki oyuncuyla çekilen, renkler ve sanat tasarımının muhteşem, oyunculukların mükemmel olduğu bir mücevher.

Sovyet sinema geleneğinin belki de son temsilcisi popüler aktör ve yönetmen Nikita Mikhalkov'un olağanüstü filmi Ingmar Bergman ve özellikle Autumn Sonata filmini sevenleri üzmeyecektir.

- Sen gittiğinde, bir düşünce bana aylarca işkence etti. Her şey ne kadar basitti. İşten eve geliyorum. Portmantoda iki yalnız mandal. Boş bir raf. Unutulmuş bir kravat. Eşyalarını bir bavula koyup gitmek çok kolay. Senin hayatın devam ediyordu ama benimki durmuştu. Aynı işe devam ettin, aynı şeyleri yaptın, aynı sözleri söyledin sadece her gün başka bir evden çıkmadın. Benim için bunların hiçbir anlamı yoktu.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film