Giriş Kayıt

Uzay Yolu (1979) Yorumlar


Star Trek: The Motion Picture

Yorumlar (7)
avatar
(265) -
En güzel Star Trek filmidir. Kendine ait müthiş derin bir felsefi konusu vardır. Oyuncular hakkını tam olarak verir. Sonrakilerin hiç birisinde Kaptan Kirk ün yeri doldurulamadı. Bitmesini hiç istemediğim filmlerden birisidir. Gizemi iliklerime kadar hissetmiştim ilk izlediğimde. Belki 20 kere izlemişimdir. Ama her güzel şeyin bir sonu var işte.
10


default avatar
(22) -
Zorla bitirdim. Uykum geldi resmen. Türk dizileri gibi gereksiz ve uzatılmış sahneler coktu.
5


default avatar
(63) -
Star Trek TOS izleyenler çok sevecek.
Sürprizbozan: Göster
Kaptan Kirk'ün bir kez daha muhteşem bir kaptan olduğunu gördük.
Sürprizbozan: Göster
7


default avatar
(22) -
Yersiz bir şekilde uzatıldıkça uzatılmış. İlk sahneler ve son olarak o geminin içine girerken insan sıkılmadan edemiyor. Ama son sahnede Kirk'in "Şöyle bir gidelim uzaklara bir yere" derken ki ifadesi görülmeye değerdi. Orta halli bir film. Felsefik yapalım demişler baymışlar da baymışlar.
5

Cevaplar (1)
default avatar
(222) -
Kesinlikle katılıyorum , filmde gereksiz yere uzatılmış sahneler ve bir durağanlık var. Sıkılmamak elde değil ...


0
| Bildir


avatar
(172) -
Dönem şartlarını göz önünde bulundurulduğunda gerçekten harika bir yapım olmuş. Tamamen klasik. Eleştirmeye benim ne yaşım ne kültürüm yeter. İzleyecek olan arkadaşlara nacizane tavsiyelerim olacak elbette bir öngörü elde etmeleri adına.
Film bana Half-Life oyununun başında yer alan tren gezisini hatırlattı. Aynı oradaki gibi bazen çok uzun süren betimlemeler biraz sıkıcı olabiliyor. Müzikler ise hepsini kast etmiyorum tabi ama istekli değilseniz biraz uykunuzu getirebilir. Senaryodan ve dialoglardan da çok şey beklemeyin.
Bunların yanında hikayenin başını öğrenmek adına ise iyi bir deneyim. Özellikle Spock filme kendine has karakteriyle ayrı bir renk katıyor.
Ne olursa olsun izlenmeye değer.
7


avatar
(678) -
filmin sonu felsefe açısından yeni sorular doğurmuş Saygılar
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film