Giriş Kayıt
Yorumlar (16)
avatar
(97) -
Bazı sahneleti abartı geldi. Sanki adam öldürmeyi şova dönüştürmek amaçtı.
7


avatar
(8404) -
Clint Eastwood fazla kasıntı, muhteşem tek adam rollerindeyle meşhur zaten… Bu film farklı değil. Pazar sabahına tvde western tarzına çok uygun değildi kendi adıma… Beğenene saygı duyarım ama bu film bana çok hitap etmedi diyebilirim.


default avatar
(8) -
tecavüzcü bir kahraman kovboy, hiç olmamış; herhalde en kötü kovboy filmleri arasında yer alabilir, baştan sona derme çatma bir yapı ve kurgu..
4


avatar
(1012) -
Sanki yorumlarda ayrı bir film izlenmiş gibi.Filmin ilk ve son sahneleri mistik bir olaya bağlanıyor yani kasabamızın yabancısı bayağı bu dünyaya yabancı( ! ).O yüzden direkt western veya mantık bağlamında düşünmeyin.Zaten tüm düzenek kasabanın menfaatine değil adamın intikamına çalışıyor.Ve aynen geldiği gibi de gidiyor.
8


default avatar
(1082) -
Clint Eastwood un gizemli en iyi hallerinden biri, az konuşan, bakışları ile kendini ifade eden uzun boylu bir kovboy.. Belki de onun bu filme en yakın diğer filmi Solgun Rider olur. Kuşkusuz, filmlere biraz benzese de iki filimin de kendine göre havası var.. Clint Eastwood daha zayıf ve dövüşleri kendine has kişiselleştirerek tek başına davranarak ayrı bir tarz oluşturuyor..
8


avatar
(18) -
Arşivimdeki en yavaş, sıkıcı ve saçma film. Bir adam ama ölmeyen, öldürülemeyen, her işte en iyisi, her şeyi önceden tahmin eden ve planlayan... Cüneyt Arkın'a haksızlık ediliyor bence Gülücük
5


avatar
(1234) -
Clint Eastwood u çok severim. Her filmi arşivimde vardır. Ancak bu film bence olmamış. Baştan aşağı acayiplikler var. Kasabadaki evler çok özensiz hazırlanmış. Film için yapıldığı çok belli.Kasabada 15-20 kişi yaşıyor. ilginçtir hiç çocuk yok. Tamam bunlar detay belki ama benim gözüme çarptı. Güzel sahneler de vardı belki ama benim için hayal kırıklığıdır bu film. Clint Eastwood a yakışmamış bir yapım. Birde merak ediyorum bu filme 10 puan verenler arkadaşlar acaba Clint Eastwood un diğer western filmlerine kaç puan verdiler. Sonuçta 10 tam puan:)
Bu filme puanım 5 ama Clit in hatırı için +1 puan = 6 . Ama hakkı 5 puandır.
6


avatar
(156) -
Sürprizbozan: Göster
5


avatar
(4236) -
Çok çok iyi bir intikam filmi.. Zaten Western deyince akla gelen ilk isim olan Clint Eeastwood usta'nın mükemmel oynadığı çok sağlam bir film.
8


avatar
(206) -
harika bir filmdi. filmin ortalarından itibaren bundan sonra ne olacak bundan sonra ne olacak deyip durdum
8


avatar
(2066) -
Clint'in beğenmediğim tek filmi. Çok abartılmış. Tamam, vicdansız kasabalılara vicdansızca davranan bir kovboy iyi güzel konu da, abartılmış, kara mizah haline gelmiş, westernin tadı kaçmış. Üstelik Clint'e yakışmayan sahneler var. Sadece düellolar fena değil. 5.


default avatar
(29) -
sfsm king ya harbi çok sağlam bi yapıt izleyin
10


avatar
(440) -
Western severler için çok ideal bir film. Benim gibi westernden hoşlanmayanlar için ise izlenebiliritesi orta karar bir film. Hikaye çok iyi değil, klasiğin bayrak taşıyanı diyebilirim. İşleyiş ve cereyan eden olaylar sizi pcye bağlayabilir. Bir de tabii ki Eastwood. Akıllara kazınacak türden birşey değil ama kaliteli bir yapım ortaya çıkmış.
7


avatar
(1330) -
Eastwood'un karizmasını konuşturduğu, girdiği ortamdaki oyunu her zaman ki "ismi olmayan adam" tiplemesiyle yine bozduğu, güzel bir western... 7/10'dan aşağısı haksızlık olur.
7


avatar
(1684) -
İlginç bir filmdir, Dönemine göre kurgu açısından çok ileridir günümüz filmlerini aratmaz. Aslında izledikten sonra filmin kafa karıştırdığını ve sizi düşünmeye zorladığını görürsünüz, öyle bineyim atıma çekeyim silahımı türünde bir kovboy filmi değildir.
7


avatar
(697) -
Western sevenler için güzel bir film. tavsiye edilir
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film