Giriş Kayıt
Yorumlar (3)
avatar
(5) -
En iyi mahkeme filmlerinden biridir. Gerçek bir olaydan alınması daha fazla etkilemektedir. Amerika yargı sistemini ve kararlarını yeren bir filmdir. Gian Maria Volonte'nin dik, sağlam ve karizması için bile izlenir.Ayrıca Volonte'nin anarşist olması ayrı bi sempati kazandırmış.


avatar
(4242) -
Amerika Hukuk Tarihinin , yüz karası davalarından biri. Beni derin düşüncelere sevkeden bir film oldu.Dava ve hukuk filmlerini seviyorsanız kesinlikle bu filmi kaçırmayın , hem biyografi olması hemde oyunculukların çok üstün olması nedeniyle kaçırmayınız
10


avatar
(2066) -
Bir dava filmi. Üzerlerinde silahla yakalanan ve işlemedikleri bir cinayeti üzerlerine yıkan planlı hakim güçlere karşı ellerinden bir şey gelmeden elektrikli sandalyede idam edilen iki anarşistin dramı. Biri balıkçı diğeri ayakkabıcı olan Vanzetti ve Sacco, hakimin ve savcının davayı politik yöne çekerek ve delilleri karartarak, şahitleri tehdit ederek ve tekrar yargılanma hakkını engelleyerek bu iki suçsuz insanı idama mahkum etmelerine rağmen tarihte adları unutulmadı, ama kimse o günkü güçlerin adını hatırlamıyor. 8.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film