Giriş Kayıt
Yorumlar (8)
default avatar
(276) -
Öncelikle bu film izlemelik bir film değil, okumalık bir film. Bu nedenle filmi, Jean Baudrillard - Simülasyon Kuramı, Platon'un Mağara Alegorisi ve yine Platon'un Devlet kitabından birkaç nokta, George Orwell - 1984 üzerinden okumak gerekiyor. Film, yukarıdaki cümlede bahsettiğim kitaplar ve harika bir distopya ile harmanlanmış. Üstelik yapıldığı yıla göre gayet güzel şekilde izleyiciye aktarılmış.
9


default avatar
(182) -
Filmin atmosferi ve görsel efektleri mükemmel olsada. Ortada belli bir konu yok gibi. Sadece apokaliptik bir gelecek teması var ve film bunun üzerinden izlenimler veriyor. Şöyle sağlam bir senaryo olsa kahramanları daha iyi tanısak müthiş bir film olabilirmiş. Benim gibi bu türü seviyorsanız filmi sadece atmosferi için izleyebilirsiniz. Tekrar söylüyorum: Filmin ışığı, yönetimi, dekorları, efektleri gerçekten inanılmaz, ama bunun dışında pek bir şey yok, çok havada kalıyor film.
5


avatar
(2066) -
Simgesel anlatım, soyutlamalar, sibernetik dünya. Film, kavramları bu yoldan sunmaya çalıştığı için, aşırı bilimkurguya, aşırı yoruma dönüşmüş. Devamlı anons yapan bilgisayarlar var ve sağlam bir temel yok. Zayıf, sıkıcı bir yapıda. 5.


avatar
(10) -
ilk defa bi filmi izlerken uyudum yow yow
3


avatar
(161) -
Lucas amca, Cesur Yeni Dünya ve 1984 romanlarını karıştırıp bir distopya yaratmaya çalışmış. Aynı anda bir çok konuyu eleştirmeye çalıştığı için, film bütünlüğünü sağlayamamış. Kendi içinde anlamlı, birbiriyle alakasız, bölük pörçük sahneler var. Olumlu gördüğüm iki yanı; başrolde Robert Duvall'ın oynaması ve görselliğinin zamanının ötesinde olması.


avatar
(138) -
Saçma ,çok saçma ,çok çok saçma bir film .Vakit kaybı.
5


avatar
(59) -
Bilimkurgu dalında ve döneminin çok ötesinde olan bir film olma özelliği taşıyor.İzlenmesini tavsiye ediyorum.
10


avatar
(28) -
izlerken ha bişey oldu olucak diye izlediğim ama sonunda hiç bişey olmayan filmdir kendisi


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film