Giriş Kayıt

Kristal Kanatlı Kuş (1970) Yorumlar


L'uccello dalle piume di cristallo

Yorumlar (5)
avatar
(882) -
Film, Dario Argento'nun ilk sinema deneyimi. Argento, bu filmle Giallo türüne bu filmle sıkı bir giriş yapmış. Hikayede ufak tefek aksayan durumlar olmasına rağmen çevrildiği yıl göz önüne alındığında saygıyı hak eden bir yapım. Aynı zamanda Argento'nun hayvan üçlemesi serisinin de ilk filmi. İkinci film The Cat o' Nine Tails (il gatto a nove code ) ve 3.filmi de 4 Flies on Grey Velvet (4 mosche di velluto grigio )'dir.


default avatar
(136) -
Germe konusunda başarılı fakat katilin psikoljik durumu aşırı yüzeysel geçilmiş bu durumda beni rahatsız etti.tamam bir hitchcock kadar kapsamlı bir psikalanliz beklemiyorum argento dan ama birazcık daha ağırlık verebilirdi bu noktaya.
8


avatar
(2066) -
Filmde Dario Argento üslubu hissediliyor. Sonu sürprizli filmlerden. Aksiyon az, gerilim fazla. Dikkati bir yöne veren yönetmen, bambaşka sonuçlar çıkarıyor. 7.


avatar
(566) -
Bir giallo klasiği diyemem bu film için ama rahatlıkla izlenip fazlasıyla keyif alınabilecek bir film...Eksik yönleri fazlasıyla olması bi yana,yapım yılı ve günümüz emsalleriyle karşılaştırıldığında fazlasıyla övgü hakedecek içerikte barındırıyor...10/8
8


avatar
(404) -
Tür olarak eski "Katil kim?" filmlerinden. Uzun süredir bu tarzı izlememiş biri olarak film baya hoşuma gitti, beğenerek izledim. Filmi izlerseniz bazı eksikliklerin ve cevapsızlıkların da olduğunu göreceksiniz ama 1970 yılının filmi olması nedeniyle es geçeceksiniz., tahminimce.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film