Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
default avatar
(43) -
Başarılı oyunculuklarla bezenmiş , western tarzı severlere benim puanlamam 6,8


avatar
(319) -
Valla hiç sıkılmadan heyecanla izledim.Ters köşe bile yaptılar birkaç yerde,beğendim filmi.Benim özellikle dikkatimi çeken noktalardan biri de hayata dair bazı güzel sözler ve repliklerdi..
-O zamanlar saçların daha koyuydu
-Kalbim ise daha yumuşaktı
Çeviren arkadaşa da teşekkürler ederim,güzel tercüme için..
7


avatar
(67) -
Ünlü oyuncularla göz dolduran bir western film.Kaçma , kovalama üzerine bir film yapılmış , kaliteli oyuncularla desteklenmiş.Yapım yılı göz önüne alındığında güzel bir film olduğu söylenebilir. Bu kadar usta oyunculardan sanki insan daha güzel bir film bekliyor.Biraz beklentimin altında kaldı.
6


avatar
(4238) -
Bütün Silahşörlerin kusursuza yakın oynadığı çok sağlam bir Western filmi..
8


avatar
(2066) -
Arson kardeşin belirttiği gibi çok iyi harmanlanmış, iyi yazılmış, iyi oynanmış bir western. Burt Lancaster, Lee Marvin vd. oyuncular mükemmeldi, sahneler ciddiyetle çekilmiş. Sondaki sahne sürprizi çok güzel yazılmış. 8.


avatar
(1684) -
Gerçek anlamda profesyonelliğin ne demek olduğunu aslında (herhangi bir alan olabilir) şimdiki anlamda günümüz profesyonelliği gibi daldan dala atlama olayı olmadığını göreceğiniz fazlasıyla iyi bir western. Film genel olarak senesi itibariyle son dönem klasik western ve yeni nesil spagetti westernin harmanlanmış hali gibiydi; öyle ki ikisinin iyi yanlarını almış kötü yanlarını atmış bir yapısı vardı diyebilirim. Bu bakımdan hem senaryosu hem oyunculukları hem de finali ile izlenmesi gereken westernlerin başında gelmeli.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film