Giriş Kayıt

Sonsuz Uçuş (1965) Yorumlar


The Flight of the Phoenix

Yorumlar (7)
avatar
(1723) -
remake versiyonu da güzeldi bu da güzel, belki biraz daha açıklayıcı bilgiler verilse idi uçak yapımı ile ilgili daha ilgi çekici olabilirdi, oyunculuklar fena değil, ambiyans değişik, finaldeki sürpriz de şaşırtıcı idi, şans verin derim...
7


avatar
(2066) -
Çölde hayatta kalmaya çalışan uçak kazazedelerinin öyküsü. Buna benzer birkaç film daha vardı, yine uçak düşüyordu ve açlıktan ölmemek için kazada ölenleri yiyorlardı. Bu filmde yamyamlık yok, çok daha ilginç bir yön var, spoiler olmasın diye şu kadarını söyleyeyim: Mühendislik üzerine müthiş düşündüren bir film. 8.


avatar
(4236) -
James Stewart gibi harika bir aktörün yanı sıra diğer oyuncularında kusursuz oyunculuğu ile güzel bir hayatta kalma filmi olmuş.

Çöl'e düşen bir uçağın içindeki insanların hayatta kalma çabalarını anlatıyor..
8

Cevaplar (2)
avatar
(19) -
yorumunu gördüm gözüm kapalı izliyorum sağolasınGülücük


1
| Bildir
avatar
(4236) -
Bide yeni versiyonu var ama bunu izlemende fayda var. İyi Seyirler.
8


1
| Bildir


avatar
(95) -
Uzun zaman önce izlediğim ama yorum yazmayı unuttuğum bir film.Sağlam oyuncu kadrosuyla çok kaliteli bir yapım.Çölün ortasında düşen uçak,hayatta kalma mücadelesi ve imkansızı başarma.Heyacanla ve keşke daha önce izleyeseydim diyeceğiniz bir yapım.Hele de son yıllarda çıkan berbat filmleri gördükçe bunun gibi şaheserleri mumla arar olduk.

8/8
8


avatar
(91) -
Yenisinden daha iyi bir film çöldeki yaşam ölüm arasında mücadele
10


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film