Giriş Kayıt
Yorumlar (6)
avatar
(4239) -
007 James Bond'a en çok yakışan isimlerin başında gelen Sean Conery ile güzel bir aksiyon. Senesine göre bir çok yenilik ve güzel görüntüler var. Kurgu ve aksiyon dozajı yerinde, ufak tefek kusurlar olsa da güzel bir ajan filmi.
7


avatar
(43) -
filmin hikayesi çok şey vaat etse de aksiyon sahnelerindeki acemilikler kaliteyi düşürmüş. ilk iki filme göre daha aşağıda görsem de her Bond filmi gibi izlemesi çok zevkli.
7


avatar
(106) -
Yorum spoiler içeriyor olabilir!

Bond serisi içerisinde önemli bir yere konulan "Goldfinger", bana göre bu değerini dönemine göre muazzam kabul edilebilecek prodüksiyonundan alır. Zira, ilk iki filme göre daha anlamsız senaryo ve kurguya, daha kötü oyunculuklara sahiptir. Film boyunca Bond'un gördüğü her kadına yazılması, Bond'un arabasına eklenen saçmalık derecesinde çocukça özellikler ve dönemin bir gereği olarak sunulan "Kızıl Tehlike" kabak tadı veriyor.

Bununla birlikte müziklerin ilk iki filmden daha kaliteli olduğunu da söylemek gerekir. Hatta Shirley Bassey'in "Goldfinger"ının, Adele'in "Skyfall"una fazlasıyla esin kaynağı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.
4


avatar
(2066) -
Uykudan önce arşivinden bir Bond filmi. Bond serisini peşpeşe izlediğimden mi nedir, bu film çok hantal çok harcıalem geldi. Belki de Mission Impossible ve Burn Ultimatom serisinden sonra izleyince aksiyonun düşük olmasından. Bond serisi hep aynı formatta: Merkez Bond'u göreve çağırıyor, Moneypenny adlı sekreterle lafladıktan sonra acayip icatlar gösteriliyor (laserli saat, ayakkabıda alıcı verici, silah kalem vb.), Bond düşmanıyla bir çeşit dostluk kuruyor, sonra düşman "oyun bitti Bond" diyerek Bond'u hapsediyor... Çevrildiği dönemde ileri olan teknikler bugün oldukça naif. Yine de belli bir sinema kalitesi var, o da Sean Connery'nin karizmasından. Bu seriyi seyredilir kılan, değişik ülkelerde dolaşmak. 6.


default avatar
(61) -
Serinin en güzel filmlerinden biri....


avatar
(64) -
Sean Connery karaktere cuk oturuyor, devrine göre iyi çekilmiş bir koleksiyon filmi.
7


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film