Giriş Kayıt

James Bond: Rusyadan Sevgilerle (1963) Yorumlar


From Russia with Love

Yorumlar (11)
avatar
(65) -
Serinin ikinci filmi. Filmin büyük bir kısmı İstanbul'da geçiyor. Yerebatan Sarnıcı, Kapalıçarşı, Ayasofya gibi duraklara uğrayarak 60’lar İstanbul’unda bir gezintiye çıkmak ve üstüne Bond'u izlemek apayrı bir keyif.


avatar
(116) -
türkiye için tarihi bir film. bu harika ülkeyi koruyabilseydik hem demokratik hem tarihi hem kültürel olarak acaba ne konumda olurduk diye düşünmeden edemiyorum filmi izleyince
8


avatar
(43) -
kurgusu güzel olan ve İstanbulda geçen serinin 2. filmi. Türkçeyi yabancı futbolcular gibi konuşan oyuncular hariç gayet izlenebilir keyifli bir film olmuş.
8


avatar
(4236) -
Serinin bütün filmlerini izlemedim ama İlk film Dr.No filminden bence daha iyi ve daha iyi aksiyonlu bir film. Olayların büyük kısmı İstanbul'da geçmesi ayrı bir güzellik. 007 diye büyük beklentiye girilmemeli.
7


avatar
(2066) -
Sırf İstanbul'da geçtiği için izledim. Ayasofya, Nuruosmaniye, Kapalıçarşı, Galata Köprüsü, Şişli, Yerebatan'ın 60'lardaki halini bir an için görmek bile güzeldi. Filme gelince her zamanki gibi hoş ve boş bir yatarak izlenecek Bond filmi işte: Kadınlar, martini, mucit Macit icatları, boş bir hikaye. 6.


default avatar
(61) -
Serinin vasat filminden biri olsada James Bond hayranı olanlar genede izleyecektir.


avatar
(1684) -
HD olarak izleme fırsatı buldum. Eski istanbul ve istanbul insanları oldukça güzelmiş. Türkler adına kötü bir şeye rastlamamak hatta bonda yardım için iki Türkün ölmesi de ayrı bir güzellikti çünkü ne zaman işin içine bizi soksalar bir yamukları oluyordu Gülücük. Türkçe konuşamayan Türkler haricinde her şey güzeldi; keşke İstanbula gelmişken bizleri yine bizden birilerine oynatsaymışsınız.
7


avatar
(117) -
Serinin 2.filmi. Üstelik İstanbul'da çekilmiş. Batı sinemasının filmlerinde bizi araplaştırma, insanları iki yüz yıl, mekanları yüzlerce yıl geriye götürme hevesine rağmen, o gözle izlemediğim için sevdiğim Bond filmlerinden biridir. 1962'nin istanbulunu izlemek için bile seyredilebilir. Ayrıca James Bond'un istanbul'a teşrif etme nezaketinde bulunup, bizim muhteremlerle işbirliği yapıp, canını tehlikeye atıp, yerebatan tünellerine girip hepimizi öcü Rus ve Bulgar komünist ajanlarından kurtarmış olduğunu gözümüzle görmemiz ve çabalarına minnet duymamız gerekir! Allah razı olsun! Öyle böyle değildir yani kendisi. Keyifle seyredelim ve bu macera bizimle ilgili olduğu için gülelim. Sonra geçelim Serinin 3.filmine.
7

Cevaplar (1)
avatar
(336) -
O zamanlar şimdiki gibi yobazlık yoktu o yüzden Türklerin arapçı gösterilmemesi normaldir. Şu anda da Türklerin kötü falan gösterildiği yok adamlar ne görüyosa onu gösteriyolar etraf çarşaflı türbanlı kaynıyor o yüzden de bi Amerikan filmi İstanbul'da geçiyorsa doğal olarak filmdeki kadınlar hep türbanlı ve çarşaflı ama nedense yine de Türk insanı bunun gösterilmesinden rahatsız oluyor madem rahatsız oluyosun bırak o zaman arapçılığı. Eminönü çarşaflı sakallı kaynıyor ondan sonra biz arapçı değiliz bırakın bu işleri.


4
| Bildir


default avatar
(186) -
Vasat ötesi bir film. İngiliz kendini beğenmişliğinin uç noktası. Bond filmlerinde (son ikisi hariç) bu tavır filmin kötü olan içeriğini ve görselliğini, daha da çekilmez hale getiriyor.
1


default avatar
(59) -
Bir çok özelliği olan bir film bu arkadaşlar öncelikle çevrilen ikinci bond filmi ve en önemlisi Türkiyede çevrilmiş 60 lı yılların Türkiyesini renkli olarak görebileceğimiz ender filmlerden biri izlemenizi tavsiye ederim


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film