Giriş Kayıt

Altın Eldiven (1962) Yorumlar


Requiem for a Heavyweight

Yorumlar (5)
avatar
(1330) -
Gerçekten A.Quinn'in izlenmesi gereken yapımlarından birisi olmuş. Dönemine göre güzel senaryo, güzel oyunculuklar... Çok da yoruma gerek yok, sade ama bir o kadar da içten bir hikayesi var filmin. Tavsiye ederim kesinlikle. 7/10
7


avatar
(114) -
Quinn'in bir kaç filmini izledim bu da onlardan biri ve yeşilçamın sevilen oyuncularından farksız rol kestiğini söylemeliyim. İçinde kaç insan yaşadığını görmeli ve bu adamın filmlerini izlemelisiniz.
7


avatar
(4239) -
Anthony Quinn müthis bir rol yapmış ,şimdi ki oyuncular izlese kesin kıskanırlardı.Herkese tavsiye ederim
9


default avatar
(1457) -
Altın Eldiven oyuncularının elleri üzerinde yükseliyor. 60 yapımı bu çok başarılı filmde emektar bir boksörün son zamanı anlatılıyor. Anthony Quinn muhteşem..!!! Onu izlemek nasıl bir keyif anlatamam. Jackie Gleason, Mickey Rooney ve Julie Harris gibi sinemanın devlerinden oluşan bu muhteşem filmi mutlaka izlemelisiniz. O dönemin sinemasındaki ağır ajitasyonlar beni biraz baydıysa da filmin anlatımı çok iyi.

Şiddetle izleyin diyorum…!!!
7


avatar
(1684) -
Sadece boks değil profesyonel spor dünyasına ışık tutan bir baş yapıt. Boksu artık bırakmak zorunda kalan ve boksan başka yapacak işi olmayan otuzlarında bir adamın dramı anlatılmakta. Yazacağım şeyler belki spoiler olacağından uzatmayayım. Bir sporcu ve eğitmen olarak diyeceğim o ki bu dramlar hala yaşanmaya devam etmekte. Küçük bir not filmin başında Muhammed Ali de küçük bir rol almakta.
9


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film