Giriş Kayıt
Yorumlar (4)
default avatar
(339) -
Filmi yakın zamanda trt'de izledim. Her pazar kahvaltı sırasında trt spagetti western kuşağında güzel filmler oluyor ve kahvaltıda iyi gidiyor arkadaşlar. Çok kafa yormayan güzel diyaloglarla bezenmiş oluyor birçoğu. Özellikle huzur veren bir yönleri var sanırım çünkü pazar günlerimin ritüeli oldu artık bu. İzlemenizi tavsiye ederim. İzlerken bolca dinlenir ve tebessüm edersiniz.
8


avatar
(2066) -
John Wayne'in en iyi westernlerinden biri. Dean Martin de olunca bu film kaçmaz tabii. 8.


avatar
(440) -
Ortalama bir western filminin biraz değişik bir türevi. Karakterler ve durum üzerine yoğunlaşılmış. İzlenebilir bir film ancak, sakin ve boş zamanınızda izlerseniz ve sizi neyin beklediğini biliyorsanız keyif alabilirsiniz. Tavsiye edeceğim filmler arasına girmez, ancak izlediğime pişman da değilim Gülücük
7


avatar
(1684) -
Klasik western`in son türlerinden biri. Film genelinde muadillerine nazaran kötümser bir hava hakim, her zaman olduğu gibi bir grup kasabalı ve bunlara destek olan kahraman şerif görmek yerine ( aslında neredeyse kasabalı da göremeyeceksiniz ) tutukluyu geri almak için gelen bir çeteyi bekleyen (eskiden olduğu gibi kötü adamları da göremeyeceksiniz) bir şerif ve biri diğerinden çatlak yardımcıları arasında ki iç hesaplaşmaya tanık olacaksınız. Çekim tekniklerinin, karakter arası geçişlerin ilerleyen döneme kaynak olduğu da aşikar. Değinmem gereken en önemli noktayı ise sona bıraktım o da şu film High Noon`a bir cevap niteliğindedir; yönetmen Kahraman şerifi seyrettikten sonra der ki:" hakiki bir profesyonel işini yapmak için kapı kapı dolaşmaz, ne kadar zor durumda olursa olsun soğuk kanlılığını korur ve işini yapar" ve filmi bu yüzden çeker. Film tabi bir High Noon değildir ama ondan da kalır yanı yoktur şahsen John Wayne ile Gary Cooper arasında da seçim yapacak olsam Wayne derdim.
8


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film