Giriş Kayıt

Kirli Yüzlü Melekler (1938) Yorumlar


Angels with Dirty Faces

Yorumlar (5)
default avatar
(61) -
Günümüzden 80 yıl önce çekilmiş bu filmi kafa dağıtmak için izledim. ve gerçekten James cagney'in oyunculuğuna tıpkı 1949 yılındaki white heat filmi gibi üst düzey seviyedeydi.
Gangster filmlerine ilgi duyanlar için bu film gerçek bir klasik...
PUANIM 7,8/10
8


avatar
(50) -
Humphrey Bogart için izledim ama James Cagney'e hayran kaldım. Çocuk oyuncular da gayet iyiydi...
7


default avatar
(1082) -
1900 yılların amerikasında silah kaçakçılık içki kumar ve adam öldürmenin en yaygın olduğu zamanları idi. Bu yaşananları aktarmak içinde gerçekten fazla beklemeden filmler birbiri ardına çekilmiş. Belki de zamanın en iyi yansıtan filmlerden belki de en iyisiydi diyebilrim. Bir insan bu kadar mı rolüne kendini kaptırırı. Marlon Brandonun Baba filmini bir kenara koyarak en büyük mayfa tiplemesini oynayan kişi ve hafızalara yer edinmiş biriydi'' James Cagney'' Film notum:10/10
10


avatar
(114) -
Senaryo gençleri kötü yoldan uzak tutmaya yönelik, puanları da buradan toplamış.. James Cagney süper olmasa da iyi denebilecek şekilde karakterine can vermiş.. Bogart ve diğer isimler fark yaratamamış.. Beklentilerinizi yüksek tutmayın..
7


avatar
(2066) -
James Cagney'in mükemmel oyunculuğuyla izlediğim en iyi ganster filmlerinden biri. Hele müthiş bir sürprizli sonu var ki, üzerinde düşündürücü. 8.


‹ Önceki 1 Sonraki ›
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film