Giriş Kayıt
Marvel Super-Heroes (1966) çevirisinde yardım
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 3 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Yazar Mesaj
Sweet_Score

İletiler: 1

Özel mesaj gönder
Sweet_Score
 Marvel Super-Heroes (1966) çevirisinde yardım

Merhaba, çevirmeyi düşündüğüm bir seri olan oldukça keyifli bir seyire sahip bu dizinin ne yazık ki altyazıları mevcut değil. Bu nedenle kendim ingilizce konuşmaları dinleyerek konuşmaları bir transkript'ini oluşturuyorum. Oluşturduktan sonra ingilizce altyazıya dönüştürüp türkçeye çevirmek planımda

Şu an için ilk bölümünü tamamlasam da konuşmalarda anlamadığım ve emin olamadığım yerler mevcut. Transkript oluşturmada yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. 65 bölümü tek başıma tamamlamak çok uzun sürecek bir iş.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WBW4vxnlXSOjAy3A8Mgui--pJKJcTF3FHKSPuNCZBMg/edit#gid=0

Şu an için ilerleme şu şekilde. İlk bölümünü tamamladım, anlamadığım yerler XXX ile emin olamadığım yerler ??? ile işaretli. Dizinin genel olarak net bir konuşması mevcut. İngilizce öğrenenlere güzel bir pratik de olacaktır.

Dizi 1966 yılında yayınlanan, Marvel'in ilk çizgi dizisidir. Direkt olarak döneminin çizgi romanlarından adapte edilmiştir. Dizinin bütün bölümleri archive.org'da mevcut. Altyazılar direkt olarak oradakilere uygun hazırlanacaktır transkript işi bittikten sonra.

İletiTarih: 17 Mayıs 2023 02:06
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
motion112233
Müdavim

İletiler: 1255

Özel mesaj gönder
motion112233 Müdavim
Üfff, çok zor iş ya. Allah kolaylık versin. Saygılar

@Sweet_Score
İletiTarih: 17 Mayıs 2023 03:46
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
Revengeance
Amerikan Sineması
Yorumbaz

İletiler: 5033

Özel mesaj gönder
Revengeance
Amerikan Sineması
Yorumbaz
Çok çok kolay gelsin. Umarım ilgilenen biri çıkar.

İletiTarih: 17 Mayıs 2023 15:53
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 3 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Forum Seçin:  

Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film | hdfilmcehennemi