Exxen'in başarılı olacağını düşünüyor musunuz?
|
Evet |
|
17% |
[ 788 ] |
Hayır |
|
82% |
[ 3609 ] |
|
Toplam Oylar : 4397 | Ankete Katılanlar |
|
Yazar |
Mesaj |
|
|
Dijital yayıncılık alanında, tüm dünyada olduğu gibi bizde de ciddi bir rekabet ortamı oluşmaya başladı. Netflix, BluTV, Puhutv, FoxPlay derken son olarak Amazon Prime'ın Prime Video ile Türkiye'ye giriş yapması artık Türk izleyicilerinin de alternatifler arasında dilediğini seçmesine olanak sağlıyor. Dijital yayıncılığa şimdi ise televizyon programlarıyla tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı Acun Ilıcalı giriş yapıyor.
Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda Netflix’te izleyici ile buluşan Exatlon Türkiye ile bir dijital platformda ekrana gelen ilk projelerine imza atmıştı ve bu program, Netflix’te en çok izlenen yapımlar arasında günlerce ilk sırada yer aldı. Exatlon Türkiye'nin bu başarısı da hiç şüphesiz Exxen'in hayata geçirilmesinde önemli bir rol oynadı.
Acun Ilıcalı, Exxen adıyla duyurduğu platformun adını Ali Taran'ın önerdiğini belirtmişti. Kurulan yeni dijital platform için tüm hazırlıklar tamamlanmak üzere. Yeni proje ve programlar için anlaşmaların büyük bir kısmı tamamlandı. Platformun ise 2021 yılı itibariyle yayın hayatına başlaması bekleniyor.
Peki sizce Exxen Türkiye'de başarılı olabilecek mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.
|
Tarih: 21 Kasım 2020 20:59
|
|
|
|
|
(Afişleri tıklayarak büyültebilirsiniz.)
|
Tarih: 21 Kasım 2020 21:01 En son R3hab tarafından 06 Ocak 2021 22:16 tarihinde değiştirildi.
|
|
|
|
karamazof
İletiler: 3
|
umarım olmaz sahsen ben hiç bir şekilde acun a bir faydam dokunsun istemem
|
Tarih: 25 Kasım 2020 11:32
|
|
|
|
khazaD Dum
İletiler: 51
|
Acun'u da gereksiz boş yapımlarını da sevmem. Umarım basarılı olmaz benden ailemden uzak olsun. Netflix ve Amazon ile gayet mutluyum.
|
Tarih: 26 Kasım 2020 01:41
|
|
|
|
Serkan Aydemir
İletiler: 512
|
Acun ve başarı Gülerim buna. O sadece başka yerlerden alıntı yaparak ülkeye ekleme yapsın. Exxen RTÜK ile dost olacaktır. Otosansürün dibi yani. Millet RTÜK'ten bıktığı için buralara para veriyor.
|
Tarih: 02 Aralık 2020 21:42
|
|
|
|
Xratra
İletiler: 4
|
Burada cevap yazan arkadaşların ortak olarak olumsuz baktığı Acun Ilıcalı'nın sahibi olması sanırım. Ben de çok büyük başarılar elde edebileceğini düşünmesemde en azından yerli sinema ve dizi sektörüne az da olsa olumlu katkı sağlar mı umuduyla desteklenmesi taraftarıyım. Acun Beyin her ne kadar özgün fikirleri yurt dışı kaynaklı olsa da o fikirleri buraya uyarlamadaki başarısı aşikar. Netflixin %1 i kadar olsa muazzam bir destek olur bizim sinemamıza ve sanatçılarımıza.
Ben ilk etapta özgün içerikli komediden yürümelerinden yanayım. Umarım başarırlar, başarı şansı pamuk ipliğine bağlı çünkü.
|
Tarih: 02 Aralık 2020 23:20
|
|
|
|
respectedartist
|
o tren kalkalı çok oldu. netflix girdiği zaman piyasaya girmesi gerekti ki şimdi lider olabilirdi. şov kopyalayıp yayınlama zamanlaması güzel ama iş teknolojiye dönüşünce maalesef sınıfta kaldı. yayına girerse muhtemelen tv+, blutv gibi bir çalışmadan öteye gidemeyecektir.
netflix istanbul a ofiste açıyor ki artık eli iyice güçlenecektir.
acun ılıcalı ile alıp veremediğim birşey yok, kıskançlığımda yok..godfather ın da dediği gibi bir adamın geçimini nasıl sağladığı benim için farketmez. ama işini güzel yapsın.
--Konu Dışı--
Bu gibi işleri maalesef yurtdışı(amerika) daha iyi yapıyor. Turkcell aradı fizy premium u şu kadar a vereceğiz felan, ablacım dedim fiyatta sıkıntı yokta içerik yok ben ne yapayım bulamadığım şarkının uygulamasını, dünyanın öbür ucundaki uygulamanın içinde bulamadığım parça yok, daha ücretsiz uygulamanızda bile 30 saniye dinletiyorsunuz parçayı dedim, ufak bir sessizlik ve konuşma bitti. Velhasıl daha iyisini yapabilecekseniz gereken her türlü desteği veririz.
|
Tarih: 03 Aralık 2020 12:47
|
|
|
|
cesuryurek
İletiler: 68
|
Maalesef düşünmüyorum. aslında temennim başarılı olmaması yönünde. Çünkü çok ciddi biçimde sansürlenmiş ya da sansüre gerek kalmamış içeriklerle dolu olacaktır.
|
Tarih: 03 Aralık 2020 13:58
|
|
|
|
111orbital111
İletiler: 48
|
Kesinlikle başarılı olur, tv8'in reytinglerinden belli değil mi sizce?
Programlarının hepsini digital platforma aktaracağı için, medyada da bolca övüleceği için (ki zaten netflix için escinsellik özendiriyor diye denilmeyen kalmadı ), ülkemin televizyon izleyicisinin ada, yemek ve şarkı yarışmalarını büyük ilgiyle izledikleri için başarılı oacağını düşünüyorum.
|
Tarih: 07 Aralık 2020 00:00
|
|
|
|
BrainscanTrickster
İletiler: 312
|
Mesela "Bir başkadır" gibi bir diziyi Acun kendi kanalında yayınlatır mı ? Yayınlatmaz. Günümüz gerçeklerini yansıtan herhangi bir drama film/dizi yaptırır mı yaptırmaz. Netflix'den üye çekebileceğini sanmıyorum. 24 saat yarışma/reality show programları izleyip sosyal medyada yaşayan zombi kitleye hitap edecek gibi görünüyor. Kafa ütüleyen programlar, düşük kaliteli mizah , gerçeklikten olabildiğince uzak projelerle dolu bir hizmet olurmuş gibi geliyor bana. Belki de yanılırım bekleyip görelim bakalım
|
Tarih: 07 Aralık 2020 21:04
|
|
|
|
sewen_7
İletiler: 17
|
Bende başarılı olur. (Kendi istediği kadar tabi) Bir netfilx olma şansı imkansıza yakın gibi. Lakin adamda ki şansın yaver gitmesi durumuna bakarak bunları söylüyorum.
|
Tarih: 12 Aralık 2020 01:05
|
|
|
|
cemilsky
|
Şahsen Acunun bu ülkeye faydalı bir içerik ürettiğini görmedim şimdiye dek. Bununla da bunun değişeceğini düşünmüyorum....
|
Tarih: 15 Aralık 2020 03:10
|
|
|
|
TheJoKeR
İletiler: 294
|
Hayır dedim ama Türk halkını elde tutmayı iyi biliyor acun.Hiç sevmem kendisini ama adam işini biliyor .Copy - Paste master dersek yanlış olmaz.
|
Tarih: 16 Aralık 2020 22:06
|
|
|
|
|
|
Tarih: 20 Aralık 2020 18:57
|
|
|
|
kerbeross
İletiler: 14
|
ertem şener bu işlerin içinde olacak sanırım, doğru ise kaliteyi ortaya koyar.
acunun deniz aşırı işlerinin çok izlenmesi ölçü değil,ben 1 kere baştan sona izlemedim,hastaları var peşinden gider 80 milyon ülke maalesef her malın alıcısı çıkacak.
|
Tarih: 20 Aralık 2020 20:20
|
|
|
|
|