« ayasofya » yazdı:
Benimde liseye gittiğim döneme denk gelir 16-17 yaşlarımdaydım. Üye olduğum vdeo kulüplerine filmden önce afişi gelmişti. Robowar belki 6 ay piyasaya çıkmadı. Tam ümidi kesmişken film çıktı. Mahalledeki OBİ isimli video kulüpten bu filmi ilk kiralayan kişi bendim. Gıcır gıcır görüntü, biliyorsun kaset bandı izlendikçe bozulmalar oluyordu. Bir DVD bir Blu Ray görüntü kalitesinde değildi ama kasetlerin ayrı bir tadı vardı kardeşim. Sen bilirsin! O günlerde izlediğim filmlerin tadını inan şimdi alamıyorum. Büyülü günlermiş o günler. Ama kendi adıma o günlerin değerini o günlerde hep bildim. Doyasıya yaşadım. O açıdan kendimi şanslı sayıyorum. Senden ricam bu filmi tekrar izle, o günlere dön!
Kaset deki bozulmalar bir yana video da bozulabiliyordu temizleme kaseti bile almıştı bizimkiler
Bizde betamax vardı sanıyorum ki Digital ekranlı, Çizgi film seyretmek film seyretmek müthiş bir dünyanın kapılarıydı, bizi o günler buluşturan siz ustalara çok teşekküler; tabi ki seyredeceğim ellerine sağlık dostum