Giriş Kayıt
Robowar (Savaş Robotu) [1988]
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 10 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Yazar Mesaj
ayasofya

İletiler: 575

Özel mesaj gönder
ayasofya
 [Tamamlandı] Robowar (Savaş Robotu) [1988]

resim

resim

Robowar - Robot da guerra
1988
Robowar - Robot da guerra
Aksiyon / Macera / Komedi / Korku / Bilim-Kurgu92 dk

Yönetmen: Bruno Mattei
Eski Vietnam savaşı gazilerinden bir araya gelmiş paralaı askerler topluluğu, kendilerinin bile bilmediği bir görev için bir adaya giderler. Ama aslında bilmedikleri bir şey vardır; Çok gelişmiş bir savaş makinesine karşı kendileri denekten başka bir şey...
4.4 (1,433 Oy)

Korku/Post Apokaliptik türündeki RATS: NIGHT OF TERROR filminin unutulmaz İtalyan yönetmeni "BRUNO MATTEI"den yine bir başyapıt!
80'ler "Video Kaset" çağının "ALTIN FONU" O yılların Video kulüplerinde en çok aranılan ve iş yapan filmlerinden biriydi.
ROBOWAR, 80'ler "B sınıfı filmlerin en iyi örneklerinden biri. Benim için çok özel bir film ve altyazıyı bu özel filme yakışır bir şekilde, elimden geldiğince en mükemmel şekliyle çevirmeye çalıştım ve düzenlemesini yaptım.
Bu film değerini bilenlere gelsin...
Tüm "SİNEFİL" arkadaşlara armağanım olsun...

İletiTarih: 17 Ocak 2020 19:47
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
spoileralert

İletiler: 452

Özel mesaj gönder
spoileralert
Elinize sağlık. Saygılar

İletiTarih: 17 Ocak 2020 20:04
 Kullanıcı bilgilerini göster Bu kullanıcının gönderdiğini mesajları gösterme Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön   
ango

İletiler: 310

Özel mesaj gönder
ango
Emeğinize sağlık Saygılar

İletiTarih: 17 Ocak 2020 20:14
extremebrutal
Müdavim

İletiler: 643

Özel mesaj gönder
extremebrutal Müdavim
Ellerinize sağlık Saygılar

İletiTarih: 17 Ocak 2020 20:52
archraist
Müdavim

İletiler: 3200

Özel mesaj gönder
archraist Müdavim
Teşekkürler . Emeğinize sağlık.

İletiTarih: 17 Ocak 2020 20:53
SonNefesim
Uzak Doğu Sineması
Güvenilir Yükleyici

İletiler: 1947

twitter E-Posta gönder Özel mesaj gönder
SonNefesim
Uzak Doğu Sineması
Güvenilir Yükleyici
Ellerine sağlık

İletiTarih: 17 Ocak 2020 23:03
ha46792

İletiler: 834

Özel mesaj gönder
ha46792
Eline, emeğine sağlık kardeşim. Umarım arkası gelir. Saygılar Saygılar Saygılar

İletiTarih: 18 Ocak 2020 12:03
agoraphobic nosebleed

İletiler: 133

Özel mesaj gönder
agoraphobic nosebleed
Muhtemelen 8-10 yaşlarında koştur koştur aldığım filmlerin arasında olan filmlerden kapağı çok net benim için, ellerine sağlık üstadım Saygılar

İletiTarih: 18 Ocak 2020 12:50
ayasofya

İletiler: 575

Özel mesaj gönder
ayasofya
« agoraphobic nosebleed » yazdı:
Muhtemelen 8-10 yaşlarında koştur koştur aldığım filmlerin arasında olan filmlerden kapağı çok net benim için, ellerine sağlık üstadım Saygılar

Benimde liseye gittiğim döneme denk gelir 16-17 yaşlarımdaydım. Üye olduğum vdeo kulüplerine filmden önce afişi gelmişti. Robowar belki 6 ay piyasaya çıkmadı. Tam ümidi kesmişken film çıktı. Mahalledeki OBİ isimli video kulüpten bu filmi ilk kiralayan kişi bendim. Gıcır gıcır görüntü, biliyorsun kaset bandı izlendikçe bozulmalar oluyordu. Bir DVD bir Blu Ray görüntü kalitesinde değildi ama kasetlerin ayrı bir tadı vardı kardeşim. Sen bilirsin! O günlerde izlediğim filmlerin tadını inan şimdi alamıyorum. Büyülü günlermiş o günler. Ama kendi adıma o günlerin değerini o günlerde hep bildim. Doyasıya yaşadım. O açıdan kendimi şanslı sayıyorum. Senden ricam bu filmi tekrar izle, o günlere dön!

İletiTarih: 18 Ocak 2020 16:41
agoraphobic nosebleed

İletiler: 133

Özel mesaj gönder
agoraphobic nosebleed
« ayasofya » yazdı:
Benimde liseye gittiğim döneme denk gelir 16-17 yaşlarımdaydım. Üye olduğum vdeo kulüplerine filmden önce afişi gelmişti. Robowar belki 6 ay piyasaya çıkmadı. Tam ümidi kesmişken film çıktı. Mahalledeki OBİ isimli video kulüpten bu filmi ilk kiralayan kişi bendim. Gıcır gıcır görüntü, biliyorsun kaset bandı izlendikçe bozulmalar oluyordu. Bir DVD bir Blu Ray görüntü kalitesinde değildi ama kasetlerin ayrı bir tadı vardı kardeşim. Sen bilirsin! O günlerde izlediğim filmlerin tadını inan şimdi alamıyorum. Büyülü günlermiş o günler. Ama kendi adıma o günlerin değerini o günlerde hep bildim. Doyasıya yaşadım. O açıdan kendimi şanslı sayıyorum. Senden ricam bu filmi tekrar izle, o günlere dön!

Kaset deki bozulmalar bir yana video da bozulabiliyordu temizleme kaseti bile almıştı bizimkiler Gülücük Bizde betamax vardı sanıyorum ki Digital ekranlı, Çizgi film seyretmek film seyretmek müthiş bir dünyanın kapılarıydı, bizi o günler buluşturan siz ustalara çok teşekküler; tabi ki seyredeceğim ellerine sağlık dostum

İletiTarih: 18 Ocak 2020 16:48
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [Bu başlıkta 10 mesaj bulunuyor] « Önceki konuSonraki konu »
Forum Seçin:  

Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film | hdfilmcehennemi